2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت اینکارو نکن ...خیلی بده

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نصب نکنی بهتره

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
پيامي چيزي ميره رو گوشيش؟

آره خب

واتساپش باز نمیشه دیگ

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
پيامي چيزي ميره رو گوشيش؟

اره فک کنم میزنه فلان گوشی در تاریخ فلان وارد حساب شما شده برای ایتا و روبیکا که اینه برای واتساپ رپ دیگه نمیدونم

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده)