2777
2789
تاپیک های قبلیتونو خوندم نیاز به اینکار نیست همسرتون بازم خيانت میکنه و درست نمیشه

ميخوام ببينم راست گفته يا ن از اون روز داغونم ميخوام اگه چيزي هست حداقل مدركي ازش داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نمیدونم چرا بقیه بلدنیستن نظر میدن. ببین وقتی وات رو بخای نصب کنی رو گوشی خودت،واتساپ اون میپره،و خب کد میره روی گوشی همسرت، از طریق بارکد نصب کن رو گوشی خودت نمیفهمه

اره این اتفاق میفته‌واتس اپ فقط رو یه گوشی نصب میشه مگه اینکه ازین نرم افزارهای جانبی باشه  

آره واتس اصلیش فقد رو یه گوشی نصب میشه

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
ميخوام ببينم راست گفته يا ن از اون روز داغونم ميخوام اگه چيزي هست حداقل مدركي ازش داشته باشم

ببین روی کامپیوتر یا لپ تاپی نصب کن حداقل واتساپشو 

اگه ایرانسل داره میتونی از ایرانسل من پرینت صحبتاش رو تا سه روز قبل بگیری 

راستی اسی xrecorder رو هم روی گوشیش نصب کنی از صفحه گوشیش فیلم میگیره 

ولی باید مراقب باشید اول روی گوشی خودت نصبش کن 

توی ماشینشم دستگاه ضبط صدا جاساز کن 

روی گوشیشم دستگاه ضبط صدا نصب کن 

اینا بدون مدرک تازه کولی بازی هم درمیارن

ببین روی کامپیوتر یا لپ تاپی نصب کن حداقل واتساپشو  اگه ایرانسل داره میتونی از ایرانسل من پرین ...

برنامه اي هست كه بشه مكالماتشو ضبط كرد بدون اينكه بفهمه؟ 

مرسي از راهنماييت عزيز

برنامه اي هست كه بشه مكالماتشو ضبط كرد بدون اينكه بفهمه؟  مرسي از راهنماييت عزيز

ببین برو توی گوگل پلیر یکی یکی نصب کن اول روی گوشی خودت ببین کدومش بهتر آخه خیلی ها اول و آخر مکالمه پیام میدن به طرف 

راحت تر از همه برو به مغازه وسایل کامپیوتر و گوشی واینچیزیا ازشون بپرس  بعدشم بگو یه وسیله بدین برای ضبط صدا  

حتی شده با خواهش التماس که من جای خواهرتونم  یه کاری میکنن واست دیگه

همه مثه شما اینکاره و بلد نیستن که.....

اینا چیزی نیس ک کسی بلد نباشه، اما وقتی بلدنیستن چ دلیلی داره الکی نظر بدن؟  یکیشون نوشته بود نصب کنی، شماره تو میره برای شوهرت😳😳چ ربطی ب شماره این داره اخه

یعنی عملا نمیشه دوتا واتساپ داشت؟؟

میشه بااستفاده از بارکدی ک توی واتساپ هست، دیدین خیلیا هم روی رایانه هم روی گوشی وات دارن؟

اگر با بارکد نصب بشه نمیفهمه، اما بخواد شمارشو بزنه ک کد بیاد، واتساپ قبلی میپره،و فقط جدیده می مونه.