2777
2789
قبلنا اینکا رو‌رو‌میکردم‌روی ابرو چسب میزدم .... نصف شب بعد ساعت دوازده بلند شدم  دسته گل آب دا ...

عزیزم اگه چسبم زدی بازم مراقب باش 

منم چند روز قبل عید دنباله ابروم با ماشین کنده شده

کامل چسب زده بودم

ماشین خورد به چسبه محکم بلندش کرد ابرومم یه خورده اش گرفته شد

غصه نخور در میاد

من یه ساله بخاطر کرونا ارایشگاه نرفتم هر بارم خودم یه گندی زدم به ابروم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه چسبم زدی بازم مراقب باش  منم چند روز قبل عید دنباله ابروم با ماشین کنده شده کامل چس ...

منم  آخرین بار بیست و یک بهمن سال نود و هشت رفتم آرایشگاه ... قبلا سابقه اش رو داشتم در حد پنج شش تا تار ابرو ووو الان  در حد یک سانتی تا نصف ابرو ..... تو خونه روغن نارگیل و‌کرچک و سیاه دونه و بادوم داشتم  شب اونا رو زدم .... الآنم دارم بادوم و فندق میسوزنم که به جای مداد ازش استفاده کنم ...ممنونم از  دلداریتون

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

[QUOTE=184256664]نگران نباش عزیز ابروخیلی زود درمیاد😊[/QUOTانشااله که اینطور باشه ،🤗

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم شما دوباره اقدام کردی؟ باردار شدی،؟

بله دو باره رفتم ای وی آف ولی نتیجه نشد