کسایی که تجربه دارن به کمکتون نیاز دارم ..ابروم از قسمت تاج ابروبه اندازه یک بند انگشت.انگشت کوچک رفته .... خیلی ناراحتم ....
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موقعی هم ک بند میندازی دو طرفو چسب بزن قشنگ که ابروتو نگیره
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
با مداد رنگ ابروت پر کن اون قسمتو هر بار ولی برا نماز پاکش کن موقعی ک وضو میگیری موقعی هم ک ...
قبلنا اینکا رورومیکردمروی ابرو چسب میزدم .... نصف شب بعد ساعت دوازده بلند شدم دسته گل آب دادم اومدم نشستم ،😔😔😔😔
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
وای برامنم اتفاق افتاده درمیاد دوسه هفته ای سرمه بکش
ممنونم از راهنمایی تون ..مال من خیلی خیلی بد کنده شده.. خیلی هم زیاده .. پس تا چند هفته دیگه در میاد
یا قرص ال دی رو پودر کن با یه دره اب قاطی کن خمیر بشه بزن روش
ولی نمیدونم چقد باید بمونه 😐😄
یکی از کاربرا میگفت
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ممنون از راهنماییتون .تو خونه روغن کرچک و روغن بادام تلخ داشتم ..... بادوم رو سوزوندوم با چند قطره روغن قاطی کردم..
حتما روغن زیتون رو هم امتحان میکنم.... راستی دوست عزیز. من یک شیشه کوچک روغن زیتون دارم که چند تا سیر به شده داخلش انداخته بودم البته بیشتر از یکساله دیگه استفاده نکردم از روغن زیتون سیر دار میتونم استفاده کنم....
ابروهام ضخیمه ...فکر کن از وسط به اونور یک بند انگشت به فنا رفته .خیلی ناراحتم
ممنونم از راهنمایی تون ..مال من خیلی خیلی بد کنده شده.. خیلی هم زیاده .. پس تا چند هفته دیگه در میاد ...
بله نگران نباش من کلا تاج ابرو رفته بود سرمه بکش یه روغنم از عطاری گرفتم زدم خیلی خوب بود روغن مورد بود هم اونموقع زدم زود دراومد هم وقتی سقط داشتم ابرو هام خیلی کم پشت بود ازون زدم پر شد خواستی اسمشو نگاه میکنم میگم بهت
بله نگران نباش من کلا تاج ابرو رفته بود سرمه بکش یه روغنم از عطاری گرفتم زدم خیلی خوب بود روغن ...
خیلی ممنونم عزیزم لطف میکنین ....شما تجربه شو داری حتما اسم روغن رو بهم بگین ..... برای شما هم زیاد بود یا کم ...مال من فاجعه شد