2777
2789
عنوان

کم شدن درد در زمان پریودی❤️🥺

135 بازدید | 4 پست

-ورزش های سبک بکنین و همش توی تخت خواب نباشین پس روزی حداقل بیست یا سی دقیقه ورزش نرمش کنین یوگا کار کنین باعث ریلکس شدن هم میشه  

-کیسه اب گرم رو روی شکمتون کمترتون و پهلوهاتون بزارین خیلی حس خوبی بهتون میده

-تا جایی که امکان داره از قرص استفاده نکنین چون به اندازه ای که مفیدن مضر هم هستن ولی اگه دردتون زیاد شد استامینوفن یا ژلوفن یا بروفن استفاده کنین اگه سنتون بالای ۱۶ عه میتونین از آسپیرین استفاده کنین

-غذاهای مثل ماست، خیار، پیاز، سالاد، اب لیمو، بستنی، الوچه، پاستیل، نوشابه، سبزی، سس قرمز اصلا استفاده نکنین چون براتون خوب نیست و حالتون رو بد میکنه و دفعه بعدی که پریود شدین دردتون بیشتر میشه

-شکمتون و پاهاتون رو اروم ماساژ بدین

-چایی های گیاهی بخورین مثل چایی بابونه و مصرف پودر زنجبیل هم خیلی درد رو کم میکنه و اروم میشین

-با کسی که بهتون نزدیکه راجب دردتون و حسی که دارین حرف بزنین اینطوری حس بهتری دارین

-اهنگای اروم گوش کنین و فیلم ببینین

-سعی کنید دوش اب گرم بگیرید برای عضلاتتون خوبه

-غذاهایی که اهن و کلسیم دارن بخورید

-اب زیادی بنوشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.