2777
2789
عنوان

عفونتم داره خوب‌میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست
ابجی من باورم‌نمیشد  ب این زودی خوب شم اخه تو اقدامم ترس اینک باردار نشم بسلامتی عزیزم انشالله ...

الهی شکر ک خوبی جانم 😍😍 ان شاءالله خبر مادر شدنت ب زودی 

آره خیلی مزخرف هست عفونت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعتی داروها خیلی اثر نکرده عزیزم😢

بببین به نظر من داروهایی ک من مصرف میکنم خوب باشه  البته من نوع عفونتم قارچی هست هم ازمایش خون دادم هم ادرار و هم سونو تا فهمیدم ببین نوع عفونتت چیه 

بببین به نظر من داروهایی ک من مصرف میکنم خوب باشه  البته من نوع عفونتم قارچی هست هم ازمایش خون ...

من اصلا آزمایش ندادم عزیزم فقط همین دو تا علامت رو گفتم سریع دارو داد اومدم، تموم شد اگر خوب نشدم دوباره میرم دکتر چاره ای نیست

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
بببین به نظر من داروهایی ک من مصرف میکنم خوب باشه  البته من نوع عفونتم قارچی هست هم ازمایش خون ...

ببخشید از سونو چی فهمیدند؟؟ یعنی شما برای چه موردی سونو دادید؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ببخشید از سونو چی فهمیدند؟؟ یعنی شما برای چه موردی سونو دادید؟؟؟؟

راستش من خودم فکر میکردم تنبلی تخمدان دارم اما علایم ش ندارم از استرس سونودادم ک‌خیالم راحت شه من ازمایش ادرار و خون دادم تا فهمیدم عفونتم چه اندازه اس علائم اینا بود بوی بد واژن و ادرار سوزش بعد رابطه وتکرر ادارار شدید ودرد زیز شکم

راستش من خودم فکر میکردم تنبلی تخمدان دارم اما علایم ش ندارم از استرس سونودادم ک‌خیالم راحت شه من از ...

من هم برای کم شدن حجم پریودی سونو دادم گفت کیست نداری ضخامت نرمال حالا تنبلی ش هم به نظرتون فهمیده؟؟؟

من هم برای کم شدن حجم پریودی سونو دادم گفت کیست نداری ضخامت نرمال حالا تنبلی ش هم به نظرتون فهمیده؟؟ ...

اره عزیزم مطمئن باش تنبلی داشته باشی حتما بهت میگه چون مسله ساده ای نیست از کنارش ب راحتی بری کنار نشون دکتر دادی؟ اصلا خودت علائمی داری؟ مثل چندماه پریود نشدن درد شدید دل موقع پریودی یا حتی خون خیلی زیاد موهایش درشتی ک زیر چونه زیر بغل جاهایی ک فکرش نمیکنی داری اینارو؟

اره عزیزم مطمئن باش تنبلی داشته باشی حتما بهت میگه چون مسله ساده ای نیست از کنارش ب راحتی بری کنار ن ...

نه باید زمانی برم دکتر که پریود شم تا برام آزمایش هورمونی بنویسه، ولی نتیجش گفت نرماله... فکر نمی کنم پزشک سونو تنبلی رو چک کرده باشه 

والا خونریزی شدید رو تا پارسال داشتم زیر چونمم در حد دو تار مو نسبتا درشت درمیاد🤕🤕🤕