2777
2789
عنوان

جیغ زدن کودک یه ساله

1199 بازدید | 18 پست

سلام یه پسر دارم دو هفته دیگه یه سالش میشه، هر چیزی که میخواد جیغ میزنه، زنگ آیفون میخوره جیغ میزنه باید ببریمش جلو آیفون، خلاصه سر همه رو برده، چه کار میتونم بکنم جیغ زدناش کم بشه؟اصول تربیتی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داره 

کم توجهی 

وقتی چیزیو با جیغ میخواد بهش ندین 

اگه عادت کنه پوستتو میکنه با این کارش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

پسر منم همین بود. هنوز نمیتونه حرف بزنه به خاطر اونه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عادتش دادید که با جیغ به خواسته های برسه. نسبت به جیغاش بی تفاوت باشید درست میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خودشو میزنه میکوبه سروصورتش اگه انجام ندیم

بگو وقتی جیغ میزنی من صداتو نمی‌شنوم. البته فک نمیکنم بچه یکساله درک کنه این حرفو⁦🤦🏻‍♀️⁩

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بگو وقتی جیغ میزنی من صداتو نمی‌شنوم. البته فک نمیکنم بچه یکساله درک کنه این حرفو⁦🤦🏻‍♀️⁩

چون درک نمیکنه نمیتونم براش توضیح بدم، هر وقت جیغ میزنه میرم بهش میگم چی میخوای با دست نشون بده بعضی وقتا نشون میده بعضیوقتا میکوبه سرش اگه نتونه بگه، ایتقدر میکوبه که تمام چیزای خونه رو نشونش میدم بلاخره آروم میشه

به جیغش اهمیت ندم میزنه سروصورتش ، چه کارکنم خب

بگووای صورتت اوف شدیاببرسرشوگرم کن بااسباب بازی هاش ببین بیاببینم اینجاچی هست آهنگ بازکن براش کلاحواسشوپرت کن اگه تسلیم بشی تاآخرعمرت بدبخت میشی اینجامیگن نه به بچه توجه بیشتربکن اون ازالان میخوادببینه واکنشت دربرابرخواسته هات چیه

چون درک نمیکنه نمیتونم براش توضیح بدم، هر وقت جیغ میزنه میرم بهش میگم چی میخوای با دست نشون بده بعضی ...

خب پس فعلا مدارا کن باهاش تا بزرگتر بشه