lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان میشه این پیجو ریپورت کنین؟😢😢آیه الکرسی میخونم براتون 102 بازدید | 4 پست جنس قلابی دادهhttps://instagram.com/gallery__fantezi?igshid=1krxoofmbam0h عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1400/01/16 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26160 ندارم اینستا لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 رفتم قیمتاشو دیدم ساعت160تومنی انتظار داری اصل باشه؟ من ۴۰۰ سفارش دادم ۴۰۰ داریم فیک درجه یک این ۱۵ تومنی فرستاده عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈