2777
2789
عنوان

واسه کرونا چی بخورم آب رو آتیش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 56 پست
اره مامانم همش واسم مایعات و این‌چیزا میاره وقتی میخورم کمی بهترم

اگه بدن احساس ضعف کنه یعنی داره ب ویروس میدون میده پس تا میتونی بخور که بدن قوای خودشو از دست نده

منم با بدن دردوتنگی نفس گذروندمش دکتر نرفتم فقط با اطلاعاتی که از پیج یه خانوم دکتر ب دست آورده بودم ...

وای الان‌دوروزه واسه من ینی فردا بهتر میشم؟😍

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه چيزي ميدونم ك كسي ك كروناي خيلي سختي داشته با قند بالا استفاده كرده خوب شده ولي ميترسم بگم 

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
منم با بدن دردوتنگی نفس گذروندمش دکتر نرفتم فقط با اطلاعاتی که از پیج یه خانوم دکتر ب دست آورده بودم ...

من با تمام و تمام علایم گذروندم و بدون دکتر بستری میشدم مطمینا ، با درگیری حدود۳۰ درصدی ریه و سرفه و تنگی نفس و درد قفسه سینه و بدن درد و سردرد و نداشتن بویایی و چشایی و همه چی و همه چی ، تمام اینا تو ۴۸ ساعت بروز کرد 

ایشالا که زودتر این دوران بگذره و تموم بشه

مسکن‌چند‌ ساعتی بخورم؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
وای الان‌دوروزه واسه من ینی فردا بهتر میشم؟😍

انشاالله که خوب میشید خوراکی هایی که گفتم حتما مصرف کنید.آب پرتقال و آب هویجم روزی دوتا لیوان بخورید.پرتقال با پوسته سفیدش مصرف کنید خیلی جواب میده

من با تمام و تمام علایم گذروندم و بدون دکتر بستری میشدم مطمینا ، با درگیری حدود۳۰ درصدی ریه و سرفه و ...

انشاالله که دیگه درگیرش نشید اینا نشونه ی اینه که سیستم ایمنی بدنتون خیلی ضعیف بوده تا زمانی که کرونا هست باید غذا ها و داروهایی که بدنو قوی میکنه مصرف کنیم

من يه چيزي ميدونم ك كسي ك كروناي خيلي سختي داشته با قند بالا استفاده كرده خوب شده ولي ميترسم بگم&nbs ...

بگید

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
بگید

تو بيمارستان حتي چند روز تو كما بوده ولي كفت به اندازه يه نوك كبريت شيره ترياك تو چايي حل كردم خوردم اصلا گفت زنده شدم بعدشم مرخص شده 

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
انشاالله که دیگه درگیرش نشید اینا نشونه ی اینه که سیستم ایمنی بدنتون خیلی ضعیف بوده تا زمانی که کرون ...

بله من مشکل سیستم ایمنی دارم و خیلی پایینه و واقعا از این موضوع خسته شدم