چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
خدا به هممون رحم کنه ۴تا موج دووم اوردیم فکر کنم تو موج بعدی نباشیم هیچ کدوم
اره بخدا من ن مسافرت رفتم نعیددیدنی
دارممیمیرم هر لحظه فکرمیکنم الانه ک تموم کنم
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
کرونا دوره داره و مراقبت و استراحت و تقویت اگه خیلی حالت بده بهتره بری دکتر دارو بده بهت ...
واسه من مث زمانیه ک سرما میخوردم
فقط بدن دردشدو روزه امونمو بریده با سرگیجه
میرم زیر پتو گرممه میام بیرون سردمه عرق سرد دارم
آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
یه بار تو عید رفتم بیرون اونم شلوغ نبود ماسکم داشتم
انشاالله خوب میشی منم با خانوادم تیرماه گرفتیم واقعا درد بدی هس امسال ۲جا عیددیدنی رفتم فقط امرو ...
منم ترسیدم دیگ هیجااا نمیرم
قرص ویتامین دی و زینک به هیچ وجه مصرف نکن.به غیر از ویتامین سی هیچ مکمل دیگه ای مصرف نکن.آمپول تقویتی نزن وگرنه ریه ات نابود میشه.استراحت کن مایعات خیلییییی زیاد مصرف کن که مرتب دفع ادرار داشته باشی.مویز.زرشک.گوجه کبابی زیاد مصرف کن