2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن سونو زیادی هم خوب نیست من برا پسرم تا هفته۱۹نرفتم سونو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
۶تا تشت هفته برای تشکیل قلب جنین عزیزم بعداونم ۱۱هفته اولین غربالگری که خیلی مهمه

یازده هفته یعنی از اولین روز پریودی بشماریم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان من امروز دوتا تاپیک زدم تو تاپیکای دیگه م پرسید هیچ کس جواب نداد😐کسی میتونه کمکم کنه؟من دیروز سونو انومالی رو به دکتر نشون دادم ووزیزیت شدم خداروشکر گفت خوب ونرماله.یه آزمایش نوشت گفت یک ماه دیگ انجام بده بیا.مال تست گلوکزه درسته؟زمانشم درست فهمیدم؟آخه تاریخ نزده

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
یازده هفته یعنی از اولین روز پریودی بشماریم؟

سونوی اولی که برای تشکیل قلب میری هر سنی بهت گفت ازاون بشما.بعد اونم که ان تی یاغربالگری ۱۱هفته ست اون خیلی دقیقتره روز وهفته م میگه طبق اون پیش برو

خب از وقتی که رفتی دکتر حساب کن ی ماه شد برو آزمایش بده

نه بااون مشکل ندارم میگم کسایی که بعد آنومالی رو هم انجام دادن همینه؟تا یک ماه آزمایش وسونوی دیگه ای نیست؟