2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم باردارم خیلیییییییی سرفه ها اذیتم کرد ، شبا خواب نداشتم

تا رفتم پیش متخصص بیمارهای عفونی ، دارو داد خیلیییی بهتر شدم 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بارهنگ رو بریزین توی شیر داغ یکم عسل بزنین بزارین لعاب بندازه بعد بخورین

یا تخم به یا شربت به

سیب آب پز

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

شربت به منظورم شربت شیرینش نیست ها مامانم میگه داروخونه ها شربت به دارن برای سرفه خیلی خوبه

شیرینی باعث تشدید سرفه میشه

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

ورگه ژلاتین تو یکمی اب داغ حل کنین بعد بخورین

منم باردارم خیلیییییییی سرفه ها اذیتم کرد ، شبا خواب نداشتم تا رفتم پیش متخصص بیمارهای عفونی ، دارو ...

منم باردارم خیلی اذیت میشم داروها هم خیلی اثر نداره

به شما چه داروهایی داد؟

یارب نظر تو برنگردد
منم باردارم خیلی اذیت میشم داروها هم خیلی اثر نداره به شما چه داروهایی داد؟

دارو درست یادم نیست گلم ۵ ماه پیش بود ، 

ولی ی شربت از عطاری دادک‌به لیمو بود فک کنم ، سیاه بود 

سه تا قرص گیاهی دیگه

اگه تهرانید دکترمو معرفی کنم

دارو درست یادم نیست گلم ۵ ماه پیش بود ،  ولی ی شربت از عطاری دادک‌به لیمو بود فک کنم ، سیاه بو ...

متاسفانه شهرستانم دیکه دنده هام از سرفه درد میکنه مخصوصا شبا بدتر میشه

فقط دوتا اسپری دارم و شربت دیفن هیدرامین

یارب نظر تو برنگردد
متاسفانه شهرستانم دیکه دنده هام از سرفه درد میکنه مخصوصا شبا بدتر میشه فقط دوتا اسپری دارم و شربت د ...

منم‌شبا از سرفه گریه میکردم 

اسپری؟مگه باردار نیستین؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه شهرستانم دیکه دنده هام از سرفه درد میکنه مخصوصا شبا بدتر میشه فقط دوتا اسپری دارم و شربت د ...

اسپری فک‌کنم ضرر داشته باشه 

دکترم گفت اصلا خوب نیست ، از دکتر زنانتون مشورت بگیرین ، خدایی نکرده مشکل ساز نشه یوقت