2777
2789
عنوان

مواظب افکارمان باشیم

897 بازدید | 30 پست

مواظب افکارمان باشیم آنها مثل آینه عمل میکنند .

فرکانسهای وجودی خودمان رابا فرکانسهای موجود در هستی که همیشه و درهر لحظه در اطراف ما به صورت فراوانی ،عشق ، شادی ، صلح و دوستی و عظمت و بیکرانی در جریان است ، هماهنگ کنیم .

باید بدانیم و درک کنیم وقتی در حال کلنجار رفتن با افکار مان هستیم، وقتی در وجودمان خشم، رقابت، کینه، درد و رنج، دشمنی، مقایسه، حسادت، ترس، انتقام، دو رویی، ریا، نگرش های منفی، چشم  و همچشمی ، دروغ و غیره موج می زند  در واقع داریم فرکانس وجودی خودمان را با فرکانس شعوری موجود در اطرافمان  که هم جنس  آنها هستند ، هماهنگ می کنیم، باید بدانیم در این حالتها داریم آنها را به زندگی خودمان دعوت میکنیم.

مثلا وقتی بد فردی را خواستاریم

و یا چشم دیدن کسی را نداریم

وقتی نسبت به کسی که به ما بدی کرده کینه توزی و نفرت پراکنی می کنیم

و غیره

درواقع ناخواسته آنها رابه زندگی خودمان جذب میکنیم بعد وقتی یک اتفاق ناگوار در زندگیمان می افتد یا با یک مشکلی مواجه می شویم .

زمین  و زمان را بهم می دوزیم که چرا باید این مشکل و ماجرای ناگوار  در زندگی من  رخ بدهد غافل از اینکه من از مدتها قبل  با افکار ، اندیشه و اعمال خودم در حال مقدمه چینی برای ورود آن به زندگی خودم بودم .

برای همین باید سعی کنیم در هیچ شرایطی در فاز منفی  افکار نگران کننده قرار نگیریم .

لذا باید به خالق زندگی خود بودمان  ایمان داشته باشیم و بدانیم که ما خود خالق زندگی و اتفاقات آن هستیم نه کس دیگری .

هر چیزی که وارد زندگی ما می شود یقین بدانیم مسبب اصلی آن خودِ ما هستیم نه کسی دیگر .    

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

دوست عزیز سلام

من فرد آرامی هستم ولی ظلمی در حقم شد که نتونستم ثابت کنم و ضربه خوردم بابتش. بدجوری کینه به دل گرفتم و در افکارم مدام تجسم می کنم افرادی که بدی کردند به من دچار مشکل شده اند و ناراحتند. دوست ندارم انرژیم صرف این افکار بشه ولی نمی تونم ازش رها بشم. میتونین راهنمایی کنید چطور ذهنم درگیر نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز سلام من فرد آرامی هستم ولی ظلمی در حقم شد که نتونستم ثابت کنم و ضربه خوردم بابتش. بدجوری ...

سلام . من از صحبتهای خودتون ب نتیجه میرسم اول اینکه ظلمی در حق تون شده ، نتونستید اثبات کنید و ضربه خوردید . سوال ؟آیا اختیاری یا انتخابی از طرف شما برای این ظلم بوده ؟رفتاری از شما باعث شده این ظلم ب شما بشه ؟اگر ج بله هست ک بپذیرید خودتون باعثش بودید و تسلیم باشید و با آگاهی و مشاهده گر بودن درسش رو بگیرید تا دوباره در طول زندگی تون تکرار نشه . اگر ج منفی هست باید صبر کنید چون کسانی ک ب شما ظلم کردن کارماسازی کردن برای خودشون و ب زودی یا شاید دیر جواب ظلمی ک ب شما شده رو پس بدن . اما اینکه شما با کینه و توجه زیاد روی این ظلم زووم شدین بهش وزن میدید و براتون سختت تر میگذره و بولد تر میشه . قوانین هستی خیلی محکم و استواره و مو لای درزش نمی ره . شاید کارمای اعمال خودت یا تفکرات ذهنیت یا کارمای زندگی های گذشته ت باشه . کسی نمیدونه خودتم نمیدونی و نمیتونی بفهمی ریشه در چی بوده . پس فقط فقط فقط در سکوت بپذیر و آرام باش و بدون تو یک سلول در پیکره این هستی هستی ک از قوانین اون پیروی میکنی . مواظب روحت باش مواظب تفکرت باش و با توجه زیاد و کینه ورزی زیاد این موضوع و موارد مشابه رو جذب زندگیت نکن چون کائنات فقط احساس تورو میفهمه و همون احساس و مشابه همون احساس رو برات فراهم میکنه 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
دوست عزیز سلام من فرد آرامی هستم ولی ظلمی در حقم شد که نتونستم ثابت کنم و ضربه خوردم بابتش. بدجوری ...

مواظب انرژی حیاتی ت باش . با این تفکرات نشت انرژی داری و انرژی زیادی رو ک برای مسیر کمال و رشد داری از دست میدی . باید حواست. باشه ک هیچکس راه فراری نداره چون این دنیا بر طبق قوانین کارما عمل میکنه . محاله محاله محاله کسی حقی رو ضایع کنه ولی بدون جواب بمونه . پس ب خدای خودت ایمان داشته باش و در کمال اطمینان راه رو برای رشد وو.کمال ت فراهم کن . موفق باشید

سلام . من از صحبتهای خودتون ب نتیجه میرسم اول اینکه ظلمی در حق تون شده ، نتونستید اثبات کنید و ضربه ...

دوست عزیز چطور از کینه و نفرتی که نسبت به کسایی که اذیتمون کردن خلاص بشیم؟

من واقعا دوست دارم رها بشم از کینه

دوست عزیز چطور از کینه و نفرتی که نسبت به کسایی که اذیتمون کردن خلاص بشیم؟ من واقعا دوست دارم رها ب ...

سلام . راهکار من اینه . من و.شما و همه انسان هستیم حتی اونی ک شما نسبت بهش کینه داری . همه روح خداوند رو داریم . همه ذهن تخریب گر داریم ک اهل قضاوت مقایسه تخریب حسادت اذیت و آزار هست . و بیشتر ما توانایی کنترل ذهن رو.نداریم . هر ازاری از شخصی ب شما و ما میرسه از،ذهن بیماره نه روح . پس اون شخص بیمار ذهنی هست ک برا شما مشکل درست کرده ک بخاطر این بیماری ذهنی روحش هم در عذابه . پس هم روح درگیر داره هم ذهن بیمار . شما یا مبتونی ترحم کنی و بگذری . یا میتونی بی،تفاوت باشی . بهترین راه من اینه ک برای روح خدایشش برای اولوهیت درونش ک درون تک تک ما هست و تکه ای از روح خداست آرامش بخواه و طلب دعا و بخشش کن و ب روح خداییش درود بفرست . کینه از،عدم بخشش میاد . یه تاپیک دارم شاید کمک تون کنه . روح ت رو رها کن . روح متعلق ب ابعاد بالاست اسیر درگیری های ذهنی و زمینیش نکن . بگذار وو بگذر 

امضاتون عالیه

عالی نگاه زیبا و.درون زیبای شماست خانوم . ما هر چیزی ک در درون مون داریم رو.میتونیم  در بیرون تشخیص بدیم . پس،عالی شمایید و ما آینه .....

من اصلا فکر نمیکردم اینقدر بدبخت بشم ولی شدم

فکر نمیکردی اینقدر ؟چقدر ؟شاید قبلا ب بدبختی فکر میکردی ولی انتظارت در این حد نبوده . بهش فکر کردی ک الان توی زندگیته . این رو خودت از،زندگی خواستی بهمین راحتی ما خودمون رو از لذت زندگی محروم میکنیم . چون توجه مون روی نداشته ها و بدبختی هاست . 

فکر نمیکردی اینقدر ؟چقدر ؟شاید قبلا ب بدبختی فکر میکردی ولی انتظارت در این حد نبوده . بهش فکر کردی ک ...

من هیچ وقت همچین تصوری نداشتم فکر میکردم کار خوب با درآمد خوب پیدا میکنم اصلا توقع همچین وضعیتی نداشتم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است