مواظب افکارمان باشیم آنها مثل آینه عمل میکنند .
فرکانسهای وجودی خودمان رابا فرکانسهای موجود در هستی که همیشه و درهر لحظه در اطراف ما به صورت فراوانی ،عشق ، شادی ، صلح و دوستی و عظمت و بیکرانی در جریان است ، هماهنگ کنیم .
باید بدانیم و درک کنیم وقتی در حال کلنجار رفتن با افکار مان هستیم، وقتی در وجودمان خشم، رقابت، کینه، درد و رنج، دشمنی، مقایسه، حسادت، ترس، انتقام، دو رویی، ریا، نگرش های منفی، چشم  و همچشمی ، دروغ و غیره موج می زند  در واقع داریم فرکانس وجودی خودمان را با فرکانس شعوری موجود در اطرافمان  که هم جنس  آنها هستند ، هماهنگ می کنیم، باید بدانیم در این حالتها داریم آنها را به زندگی خودمان دعوت میکنیم.
مثلا وقتی بد فردی را خواستاریم
و یا چشم دیدن کسی را نداریم
وقتی نسبت به کسی که به ما بدی کرده کینه توزی و نفرت پراکنی می کنیم
و غیره
درواقع ناخواسته آنها رابه زندگی خودمان جذب میکنیم بعد وقتی یک اتفاق ناگوار در زندگیمان می افتد یا با یک مشکلی مواجه می شویم .
زمین  و زمان را بهم می دوزیم که چرا باید این مشکل و ماجرای ناگوار  در زندگی من  رخ بدهد غافل از اینکه من از مدتها قبل  با افکار ، اندیشه و اعمال خودم در حال مقدمه چینی برای ورود آن به زندگی خودم بودم .
برای همین باید سعی کنیم در هیچ شرایطی در فاز منفی  افکار نگران کننده قرار نگیریم .
لذا باید به خالق زندگی خود بودمان  ایمان داشته باشیم و بدانیم که ما خود خالق زندگی و اتفاقات آن هستیم نه کس دیگری .
هر چیزی که وارد زندگی ما می شود یقین بدانیم مسبب اصلی آن خودِ ما هستیم نه کسی دیگر .