2777
2789
عنوان

روز دهم انتقال جنین و بی بی چک عکس😳

| مشاهده متن کامل بحث + 23871 بازدید | 128 پست
ان شاء الله که بارداری و خبر بارداری قطعیتو میای میگی

فداتشم عزیزم التماس دعا دارم

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

با این ک خودم خیلی منتظر نی نی ام ولی برا تو خیلی خوشحالم خدااایااااا ب همه چشم انتظارا بچه سالم بده . فردا بی بی بزن دوبارع و لایکم کن 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات حتما حتما هستی.فقط از گوشی ونت دوری کن.اسون به دست نیوردی که راحت ازدست بدی خدای نکرده.

چشمم گلم

با این ک خودم خیلی منتظر نی نی ام ولی برا تو خیلی خوشحالم خدااایااااا ب همه چشم انتظارا بچه سالم بده ...

عزیزدلم منم 5ساله منتظرم خدای مهربان دل دوتامون رو شاد کنه دله همه کسایی که منتظر نی نی ان شاد شه بحق علی

عزیزدلم منم 5ساله منتظرم خدای مهربان دل دوتامون رو شاد کنه دله همه کسایی که منتظر نی نی ان شاد شه بح ...

ان شاالله گلم منم شش ساله منتظرم . خیلی سخته درکت میکنم 😔فقط امیدمون ب خداس و تمام

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
ان شاالله گلم منم شش ساله منتظرم . خیلی سخته درکت میکنم 😔فقط امیدمون ب خداس و تمام

عزیزم انشاالله خدای مهربان دلتو شاد کنه و مامان بشی به زودی

خبرشو بده چی شد.منم هفت سال منتظر بودم خواستم برم میکرو کنم که خودم طببعی باردارشدم

عزیزم برام دعا کن من اندومتریوز دارم.شما مشکلت چی بود

عزیزم برام دعا کن من اندومتریوز دارم.شما مشکلت چی بود

منم مثل شما وهزار تا درد دیگه هم خودم وهم شوهرم.ولی خدا معجزه کرد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
عزیزم مثبته من ۱۰هفتمه سر این بچم قبل پری ایطور هاله مینداخت دیر تر همین مارکم بود

عزیزم برام دعاکن انشاالله همینطور که میگی باشه