2777
2789

بعد از چندسال تونستیم وسایل خونمونو عوض کنیم اونم با چک و وام و قسط ..

بعدش یه مهمون دوره برا ما افتاد و کل فامیلو دعوت کردیم ..بعدش یه اتفاق خیلی بد برامون افتاد برا شوهرم پاپوش درست کردن دوساله هنوز تموم نشده این ماجرا ..دوستان خواهش میکنم برا حل مشکلمون یه حمد بخونید خستم از این روزا .هر روز یه خبر بد میدن بهم ..بعد از ۱۰سال باردار شدم همیشه منتظر همچین روزایی بودم ولی الان باوجود مشکلات هیچ دلخوشی ندارم ..اگه میشه دعامون کنید زودتر تموم بشه همه چیز ب خیر و خوشی 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به بچت فکر کن استرس سمه برات

نمیزارن ک 😔

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پاپوش چی گلم؟

نمیتونم واضح توضیح بدم

مگه چی شده،؟ بعد اون مهمونی چه اتفاقی براتون افتاده که از باردار بودنت هم خوسحال نیستی؟ 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

من خوندم وبرات دعا میکنم

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
خوندم برات..انشاالله ک مشکلاتتون تموم شه ب آرامش برسین

ممنون عزیزم

مگه چی شده،؟ بعد اون مهمونی چه اتفاقی براتون افتاده که از باردار بودنت هم خوسحال نیستی؟ 

من فکر کنم منظورش اینه چشم خوردن

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

چشممون زدن زندگیم از هم پاشید ..جریانشوونمیتونم اینجا بگم

ذهنت خیلی آشفته اس دوست عزیز

من ارتباط نو کردن وسایل خونه و مهمونی دادن و پاپوش برای شوهرت رو واقعا متوجه نشدم.

اگر منظورت اینه که سر چشم و نظر مردم افتادید، منم شدیدا بهش معتقدم. مدام قرآن بخونید و سوره بقره رو توی خونه پخش کنید.

وان یکاد به دیوار خونه بزن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام