2777
2789

ولله من ازدواجم کردم ولی دوستمو محکم چسبیدم چون خیلی همو دوست داریم و صمیمی هستیم

بچه ها خواهر شوهرم ۱۷ سالشه 

ی دوست داشت صمیمی بودن دوستش عقد کرده حالا اینم کلااا تو غصس 

دلم گرف یعنی چی اخه ن پیام بدی ن زنگ بزنی 

فک نمیکنم در این حدم سر آدم شلوغ باشه 

حالا افسانه از صب سرش تو گوشیه حالشم گرفتس پاچه میگیره 😶

آدم نباید زیادی وابسته ش 

بچه ها چی بگم ب این بچه 😐😶

S❤🖤M

بگو اون الان تو جوه شوهر کرده یه چن ماه دیگه خوب میشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شوهر پرست ها معمولا میزارن کنار 😂..

جزو پرستیژ هاشونه این حرکت 👌😂

اگه اینکارو نکنن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن نعلتی ها

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق ما ک مارو انداخت اونور 😁😏 خوبه خودم زودتر ازدواج کرده بودم ندید پدید

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

نه که کلا قطع رابطه ولی نه دیگه مثل خواهرشوهرت همه زندگیش شده دوستش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^