2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتارتون چیه؟

146 بازدید | 16 پست

سلام بیایین رفتارای عجیبمونو باهم ب اشتراک بذاریم. مثلا من جلوی شوهرم خجالت میکشم لباس عوض کنم. این قضیه درمورد شیر دادن به بچه ها هم صدق میکنه. یا وقتی مهمون میاد خونه امون وقتی که میرن.بلافاصله میرم میشینم جایی ک نشسته بودن و از زاویه ی  دید اونا ب خونه نگاه میکنم که ببینم همه چی مرتب بوده یا نه.  

به هیچ وجه نمیتونم باجنس مخالفی که میدونم ازم خوشش میاد رودررو حرف بزنم باوجودی که اعتماد به نفسم زیاده،حتی اصلا نمیتونم نگاهشون کنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از صبح استراحت میکنم شوهرم از سرکار میاد با هزار تا ناز و ادا و که کمرم درد میکنه نمیتونم بلند میشم کم کم کارامو میکنم

اونم هی میگه بده اینو من ببرم ، بده اینو من برمیدارم تو خم نشو

بشین خودتو خسته نکن

حالا بقیشو فردا انجام میدی 😄😄😄😄🙃

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

تو بحث ها همیشه هر کی چیزی بگه از حق اونی که نیست دفاع می کنم و توجیه میارم واسه کارایی که کرده و به فردی که کنارم نشسته و باهام حرف می زنه، حقو بهش نمی دم و می خوام از زاویه اونم به اتفاقات نگاه کنه.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
چه خوب ک میفهمی ازت خوشش میاد    

اره اونو میفهمم،من حتی اگر یه نفر از یه نفر دیگه خوشش بیاد با یک نگاه متوجه میشم

فقط بدیش اینه کلا جلوشون نمیتونم خودم باشم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
من از صبح استراحت میکنم شوهرم از سرکار میاد با هزار تا ناز و ادا و که کمرم درد میکنه نمیتونم بلند می ...

بارداری؟؟  

من که تا 6 ماه اول نمیدونستم از دست دادم این امتیازو. بعدشم ک فهمیدم فقط گریه بودم نفهمیدم روزام چجوری گذشت.

اره اونو میفهمم،من حتی اگر یه تفر از یه نفر دیگه خوشش بیاد با یک نگاه متوجه میشم فقط بدیش اینه کلا ...

من که بیش از حد احمق بودم. همه میگفتن دوست داره. من میگفتم تا نیاد بگه ینی سو تفاهمه.   

از طرز نگاه متوجه میشی؟ یا مثلا رفتارو اینا؟

بارداری؟؟     من که تا 6 ماه اول نمیدونستم از دست دادم این امتیازو. بعدشم ک فهمیدم فقط گر ...

اره دومیمه 😄😄😄

هی میگم اینجا جا نمیشم یا دستمو نمیتونم بلند کنم 😄😄😄

حالا وقتی نیست یک سره توخونه شلنگ تخته میندازم😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

هیچ وقت جز عروسیمون جلوش نرقصیدم 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند