2821
2789

❌توجه❌توجه

آموزش کامل انواع شمع تراپی فقط و فقط ۷۰ هزار تومان😳

آموزش انواع شمع تراپی: شمع تراپی بازگشت معشوق،جذب کسی که دوستش دارید یا جذب کراش،ازدواج با فرد مورد نظر،شفای مریض،پاکسازی،پاکسازی رابطه،افزایش مهر و محبت،افزایش رزق و روزی، دفع رقیب در رابطه،موفقیت تحصیلی،رفع دعا و طلسم،دیدار با کسی که دوست دارید‌.

همه این هارو با لطف و کمک خدا و قدرت شمع و شمع تراپی میتونید انجام بدید بصورت کاملا تضمینی و با آموزش تخصصی و خصوصی و با بهترین قیمت

قیمت آموزش ۱۰۰ بوده تخفیف خورده ۷۰

برای آموزش در واتساپ به شماره زیر پیام دهید👇

09036897647

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستانی که مشکل دارن دعانویس فقط ایشون خودمعجزه ست به محض اینکه قلم میزنه تمام کاراش تو کمترین زمان نتیجه میده کارش حرف نداره معرکه است بی برو برگرد رد خور نداره مشکلتون حل شد برای اموات من فاتحه بفرستید انشالله که مسلمونی گرفتار نباشه اینم شمارشه 09104623440

من میخوام انجام بدم تو رابطم سردی هست نمیدونم بکنم یا نکنم🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم شما شمع تراپی انجام دادین؟آیا نتیجه گرفتین ؟؟میخام برا ازدواج انجام بدم اما میترسم بیهوده باشه میشه راهنمایم کنید

به نظر من اینکارو کسی باید انجام بده که انرژی و فرکانس بالایی داشته باشه بارها خودم امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم اما پیش زهرا خانم انجام میدم و خیلی هاشو نتیجه گرفتم معجزه کرد انگار ۰۹۲۱۷۶۴۲۹۱۶