2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خیلی بهتون نیاز دارم

151 بازدید | 22 پست

حدود ۶ ماهی هس که جدا زندگی میکنیم با شوهرم با اینکه من باردارم هیچ سراغی از من نگرفته دنبالمم نیومده،حالا زنگ زده میگه یا بیا بچه هارو بردار و مهریت رو ببخش ،ولی تضمین نمیدم اگه بعد چن سال که بزرگ شدن اومدن پیش من بهت بدمشون.یا میخوام زن بگیرم تو هم بیا یه خونه اجاره میکنم باهم زندگی کنیم ولی باید تعهد بدی که گفت وگویی نداشته باشی با زن دوم 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

اصلا برنگرد.خیلی وقیح شده

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن طلاق بگیر

بچه هاشم بنداز روش

ببینم بعد کی باهاش ازدواج میکنه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

چه پرو

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

شوهرت خیلی روش زیاده بخدا چطور خفش نمیکنی 😶

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

عریزم کاری نداره بگو اقدام کن زن بگیر زن ک گرف شما حکم طلاقتون صادر چون بدون اجازه شماست

مهریتون حقتونه

بچتون چن سالشه؟؟

۶نفقه نده دلیل طلاقه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

شما بهتر بود اون موقع که خواستی ازدواج کنی به خودت میگفتی یا حق طلاق و حق حضانت بچه ها و بقیه ی اون حقوق کوفتی رو ازش میگیرم یا اصلا زنش نمیشم.

حالا که زنش شدی بنظرم بچه ها رو بده بهش و مهریه‌تو بگیر ازش. بهرحال تحت هیچ شرایطی حقارت زندگی با زن دومش رو بخاطر یکی دوتا بچه که معلوم نیست بعدا بلای جونت نشن، تحمل نکن.

خوب بگو نه بچه هارو میدم به خودت فقط اونی که باردارم رو نگه میدارم اونم بعد از شیرگرفتن باز میدم به خودت مهریه مو هم بدی منو دیگه نمیبینی  بزاربچه هابمونن پیشش اینجوری ازدواج کردنش سخت میشه منظورم بعد از طلاق گرفتن