helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 عنوان بچه ها چرا کسی جواب نمیده یعنی هیچکدومتون آموزش و پرورش تهران ی اشنا ندارین؟ 192 بازدید | 18 پست فقط ی سوال ازش دارم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم. 1400/01/16 | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2743 سوالت چیه شاید من جوابشو بدونم چون فرهنگیم تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 سوالت چیه شاید من جوابشو بدونم چون فرهنگیم من ازمون استخدامی شرکت کردم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 سوالت چیه شاید من جوابشو بدونم چون فرهنگیم نتایج نهایی الان رو پورتابل اموزش پرورشه فقط میخوام بدونم قبول شدم یا ن همین بخدا دارم از استرس میمیرم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2743 خوب اگر نتایج اعلام شده چرا نمیری نگاه کنی؟ تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 خوب اگر نتایج اعلام شده چرا نمیری نگاه کنی؟ نه دیگه سنجش هنوز اعلام نکرده دیگه گفته فعلا رو پورتابل اموزش پرورشه انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 نتایج نهایی الان رو پورتابل اموزش پرورشه فقط میخوام بدونم قبول شدم یا ن همین بخدا دارم از استرس میمی ... امروز آخرین مهلت برسی نمرات از طرف آموزش و پرورش استانهاست از فردا پس فردا انگار دیگه سازمان سنجش باید نتایجو بزنه گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 امروز آخرین مهلت برسی نمرات از طرف آموزش و پرورش استانهاست از فردا پس فردا انگار دیگه سازمان سنجش با ... خدایی؟از کجا میدونی؟ انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 خدایی؟از کجا میدونی؟ بچه ها ای استخدام گفتن ی اطلاعیه هم زده بودن تو سایتشون گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 بچه ها ای استخدام گفتن ی اطلاعیه هم زده بودن تو سایتشون خدا کنه بخدا دیگه جونم ب لبم رسید اللان نزدیک پنجاه روز از اعلام نتایج اولیع میگذره انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 خدا کنه بخدا دیگه جونم ب لبم رسید اللان نزدیک پنجاه روز از اعلام نتایج اولیع میگذره منم همینطور 😭😭بهت که گفتم ساعتی یبار سازمان سنجش چک میکنم گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 منم همینطور 😭😭 بهت که گفتم ساعتی یبار سازمان سنجش چک میکنم منم همینطور انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 منم همینطور قبول شدی بهم بگو ❤ ذوق کنم برات گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
helen27 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 قبول شدی بهم بگو ❤ ذوق کنم برات عزیزدلم دعا کن برام توام قبول شدی بگو بهم بچم سه روزه تب داره انقد حالم بذه فقط دنبال ی خبر خوب میگردم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 عزیزدلم دعا کن برام توام قبول شدی بگو بهم بچم سه روزه تب داره انقد حالم بذه فقط دنبال ی خبر خوب میگر ... چشم محتاج دعاتم ❤ گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا