2777
2789
یعنی از روزی که پریود میشیم تا روز ده سیکل که برای اولین بار اقدام میکنیم به هیچ وجه انزال نداشته با ...

منظورتون پسر هست یا دختر

مهم زمان پاک شدن هست نه زمان شروع پریودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بپرسید میگن بیست روز  برای اینکه تخمک مرد کاملا قوی باشه تا بتونه پسر بشه

آها که اینطور 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منظورتون پسر هست یا دختر مهم زمان پاک شدن هست نه زمان شروع پریودی

برای پسر دیگه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
منظورتون پسر هست یا دختر مهم زمان پاک شدن هست نه زمان شروع پریودی

ببینید درست متوجه شدم . ما برای دختر دار شدن باید چند بار با جلوگیری نزدیکی داشته باشیم بعد ده روز از پاکی اقدام به بارداری کنیم ؟

یعنی از روزی که پریود میشیم تا روز ده سیکل که برای اولین بار اقدام میکنیم به هیچ وجه انزال نداشته با ...

یعنی زمانی که پاک شدید  همون موقع اقدام کنید به شرط اینکه  شوهر شما به مدت حداقل ده روز قبلش هیچ گونه رابطه ای نداشته باشه 

یعنی زمانی که پاک شدید  همون موقع اقدام کنید به شرط اینکه  شوهر شما به مدت حداقل ده روز قب ...

اره منم منظورم همین بود. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ببینید درست متوجه شدم . ما برای دختر دار شدن باید چند بار با جلوگیری نزدیکی داشته باشیم بعد ده روز ا ...

دقیقا تا تخمک مرد ضعیف شده باشه و تخمک شماهم ضعیف بشه 

اگه باردار نشدید برای ماه بعد روز نهم اگه نشدید ماه بعد روز هشتم

دقیقا تا تخمک مرد ضعیف شده باشه و تخمک شماهم ضعیف بشه  اگه باردار نشدید برای ماه بعد روز نهم ا ...

بله ممنونم .منظورتون یعنی هر ماهی که نشدم ماه بعدش یه روز از زمان پاکی کم کنم

بله ممنونم .منظورتون یعنی هر ماهی که نشدم ماه بعدش یه روز از زمان پاکی کم کنم

بله یعنی تخمک شما از دست رفته شما زمان کم میکنید تا تو روز های آخر زنده بودن تخمک لقاح رو انجام داده باشید