2777
2789
عنوان

کدوم اسم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 31 پست
من نمیدونستم آروشا اسم دختره الان فهمیدم شبیه اسم پسراست پرنسا قشنگ تره دخترونه تر و نازه انگار ...

پرنسا خیلی بچه گونه نیست؟ مثلا ۳۰ سابش شد روش میشه به کسی بگه من پرنسام؟ شوهرم پرنسا  انتخاب کرده من اروشا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنسا

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
پرنسا خیلی بچه گونه نیست؟ مثلا ۳۰ سابش شد روش میشه به کسی بگه من پرنسام؟ شوهرم پرنسا  انتخاب کر ...

ب  شوهرت بگو یاد ترنسا میافتن همه

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
پرنسا خیلی بچه گونه نیست؟ مثلا ۳۰ سابش شد روش میشه به کسی بگه من پرنسام؟ شوهرم پرنسا  انتخاب کر ...

شبیه اسم ملکه هاست انگار

من که خیلی خوشم اومد

البته من اسم دخترمو میخوام بزارم نیلا اما پرنسا عم قشنگه دخترونه تره

آروشا انگار برای دختر سرد و جدیه

پرنسا جدیدا زیاد شده من خیلی شنیدم

من خیلی خانومای سن بالا رو با اسم های عجیب و خیلی بچه گونه شنیدم اما خب عیبی نیست که

کسی نمیدونه در آینده چه بلایی سر این اسم ها میاد

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!