2777
2789
عنوان

طلاق سریع ترین راه یا بهترین راه با مردی که؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست
حتما .چون شوهر منم اول خودشو خوب نشون میداد.اما الان از سطحی ترین کارا هم محرومم کرده  

منظورم اینه خوب شه آدم بشه؟ من با ی آدم در ارتباط بودم با این مشخصه من همه جوره باهاش کنار اومدم (اشتباه من بود و تموم شد) محدودیت همه چی تمام بود میخواستم بدونم امکان داره با کسی دیگه دوست شده یا از کنه با اون خوب باشه؟ سواله واسم یا واس من بود اخلاقای بدش 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادما ممکنه فیلم بازی کنن ولی هرگز عوض نمیشن خیلی باید دقت داشته باشن افراد توی حرف و کارای طرف مثل ...

اوه من اول دیده بودم و حدس زدم به مادرم گفتم پسرت دست بزن داره مادرش نه پسر من اینطوری نیستو آقاست با مادرشم بد حرف می‌زد بعضی مواقع ولی خوب آدم احساساتش درگیره کور کر میشه متاسفانه 😑😑😑

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
منظورم اینه خوب شه آدم بشه؟ من با ی آدم در ارتباط بودم با این مشخصه من همه جوره باهاش کنار اومدم (اش ...

نه عزیزم کسی که سادیسم داره.عوض بشو نیست....مگر اینکه شهاب سنگی چیزی به سرش بخوره.منکه قطع امید کردم از شوهرم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
خب پس تا ۷ سالگی با شماست ۹ سالگیم انتخاب میکنه با کی باشه

اره .خیلیم بهم وابستس.الان دو هفتس قهرم اصلا نرفته باباشو ببینه .

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
اوه من اول دیده بودم و حدس زدم به مادرم گفتم پسرت دست بزن داره مادرش نه پسر من اینطوری نیستو آقاست ب ...

الان ازدواج کردی باهاش؟

نه عزیزم کسی که سادیسم داره.عوض بشو نیست....مگر اینکه شهاب سنگی چیزی به سرش بخوره.منکه قطع امید کردم ...

😑😑😑😑چمدونم آدم میگه شاید من رو دادم بهش با من اینطوری بود 😑😑😑😑خدا بهت صبر بده ولی اگه مشاور و بقیه گفتن طلاق جدا شو مستقل باشیم بهتر دوروز دیگه بچتم میزنه. حالا هی باید بری پیش مشاور واس بچت

الان ازدواج کردی باهاش؟

نه بابا میگفت ازدواج میخواستم باشه ولی این اخلاقش دیدم دودل بودم  چند وقت بعد  که رفت سر ی کاریو ی جدید پیدا کرد حتی گوشیو داد بهش فلانی خانوم اون دختره هم ازونا که جواب بده بد دهن من موندم اصلا دختره گفت رابطه ای بوده و تموم شده ما رابطمون خوبه و تو چرا زنگ میزنی حالا فک کنید کسی که نمزاشت من از در خونه برم بیرون یا دم به دقیقه جلد در خونه بود 😑😑😑البته اوایل هیچیم نداشت ی دلم خوش بود وفاداره اونم اینطوری اون موقع خیلی ناراحت بودم 

نه بابا میگفت ازدواج میخواستم باشه ولی این اخلاقش دیدم دودل بودم  چند وقت بعد  که رفت سر ی ...

الان ولی خوشحالم که رفته هرچیم بشه ی بار برگشت گفت دعوام شده با همکارم چی منو انداختن جای دیگه ولی به یکی کمک کردم درس یاد دادم چی برم گردوندند ازدواج میکردم که تباه میشدم خدارو شکر میکنم یکیو پیدا کرد رفت منو وابسته کرده بود هیچ دوستی یا کسیو نداشتم خیلی بد بود 😑😑😑