2777
2789
عنوان

به نظرتون بهترین کتابهای ژول ورن کدامها هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 51 پست
سلام،بفرمایین،هر سوالی داشتین در خدمتتان هستم.

چون آقا هستم(البته کاربری خواهرم هست گفت که شما دانشجو کارگردانی بودین گفتم چند دقیقه وقتتون بگیرم چند سوال بپرسم)

چون از طرفی دوست دارم برم دانشگاه هنر ولی از طرفی میگن دانشگاه صدا سیما حمایت میکنه  تولید دانشجوی و‌.‌.داره و برای کسی که حامی نداره برای شروع مناسبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر ببخشید شما رشته سینما کارگردانی خوندید؟ پارتی یا پولی داشتید؟ اگر نداشتید بعد فارع ...

سلام،ببخشید چون من درگیر ساخت مستند هستم کمتر وقت میکنم که به سایت بیام و برای همین دیر جواب شما را دادم.باز هم از تاخیر در پاسخ دادن عذرخواهی میکنم.بله،من فارغ التحصیل رشته سینما با گرایش تدوین هستم.این که شما به پول و پارتی اشاره کردین بسیار بسیار بسیار نکته مهم و خوبی را اشاره کردین.اصولا همانطور که میدانین در کشور ما سه عامل بسیار بسیار بسیار مهم در تمام زمینه ها و مانند همین  ورود به سینما و موفقیت در آن تاثیر دارد که هر سه آنها با پ شروع میشود:۱-پول۲-پارتی۳-پررویی.من تا حدی پول و پارتی را داشتم ولی متاسفانه فوق العاده آدم خجالتی هستم.فقط من به دو سه نکته درباره کاربرد این دو عامل پول و پارتی در کاریابی در سینما خدمت شما اشاره کنم.من در دفتر تولید فیلمی بودم که مسول انتخاب بازیگران اشاره کرد که فلانی فلان قدر پول داده تا نقش مقابل فلان بازیگر معروف را بازی کند.در حالی که کلی فارغ التحصیل رشته بازیگری داریم که دربه در دنبال یک نقش حتی دو سه سکانسی در فیلمها می‌گردند.یا مثلا فامیل چند تا از عوامل فیلم با تهیه کننده یکی بود.خب این چی را نشان میدهد؟این قطعا نشان میدهد که تهیه کننده دختر عمو و پسر عمو و خلاصه همه فک و فامیل را وارد پروژه کرده.درباره من که پرسیدین چطوری کار پیدا کردم من بعد از فارغ التحصیلی توسط یکی از دوستانم برای انتخاب بازیگر به پروژه ای معرفی شدم و مدتی مسئول انتخاب بازیگران فیلمهای سینمایی بودم.مدتی بعد از آن توسط یکی دیگر از دوستانم به یک نویسنده سینمایی معرفی شدم و در نگارش کتابهای سینمایی با او همکاری می‌کردم و توسط همان نویسنده به سازمان سینمایی وزارت ارشاد رفتم و مدتی در آنجا کار می‌کردم.مدتی بعد از آن هم توسط یکی از کارکنان سازمان سینمایی به مدیر ساخت مستندی معرفی شدم و الان مشغول ساخت مستند با همکارانم هستم.به هر حال بدون پول و پارتی نمی‌شود گفت که اصلا نمی‌توان کاری کرد ولی به هر حال کار سخت می‌شود.اینکه فرمودین دانشگاه هنر هیچ حمایتی ندارد خب اصلا و ظیفه دانشگاه این نیست که بعد از فارغ التحصیلی حمایت کند.دانشگاه فقط مدرک میدهد.

بعد یه سوال دیگه، دانشگاه صدا و سيما بهتره برای تحصیل یا دانشگاه هنر خودم چون شهرستانی هستم‌و حامی خ ...

اینکه فرمودین در شهرستان  هستین به نظرم بهتر است که از عضویت در  انجمن سینمای جوان شهرتان شروع کنین.

چون آقا هستم(البته کاربری خواهرم هست گفت که شما دانشجو کارگردانی بودین گفتم چند دقیقه وقتتون بگیرم چ ...

درباره دانشگاه صدا و سيما هم که پرسیدین من واقعا هیچ اطلاعی ندارم و چون بیست سالی است که درزمینه سینما کار میکنم و به کل از صدا و سيما مجزا است به نظرم بهتر است که از یک فارغ التحصیل صدا و سيما بپرسین که شرایطش چطوری است؟ آیا بعد از فارغ التحصیلی به صورت قرار دادی در صدا و سيما مشغول میشوند؟آیا به صورت استخدام رسمی در می آیند؟آیا اول قراردادی هستند و بعد از مدتی استخدام رسمی می‌شوند؟بعد مقایسه کنین و ببینین بهتر است که به دانشگاه صداو سیما بروید یا به دانشگاه هنر؟به هر حال من با عرض معذرت هیچ اطلاعی از دانشگاه صدا و سيما ندارم.باز اگر سوالی داشتین در خدمتتان هستم.

عزیزم میشه باهاتون صحبت کنم من انتخاب رشته دارم و حس میکنم به فیلمنامه نویسی علاقه دارم ولی هیچ اطلا ...

سلام عزیزم،بفرمایین،هر سوالی داشتین در خدمتتان هستم.

سلام عزیزم،بفرمایین،هر سوالی داشتین در خدمتتان هستم.

چطوری میتونیم وارد سینما بشیم و کارگردان شیم؟حتما باید با پارتی بازی باشه و بدون پارتی نمیشه؟کارگردان خودشم باید فیلم بازی کنه؟

البته من میخوام وارد هنرستان شم و اطلاعی راجب این رشته ندارم

چطوری میتونیم وارد سینما بشیم و کارگردان شیم؟حتما باید با پارتی بازی باشه و بدون پارتی نمیشه؟کارگردا ...

اینکه پرسیدین چطور می‌شود کارگردان سینما بشین، من طبق تجربه ای که در سینما دارم برای ورود به سینما بهترین و موثرترین راه انجمن سینمای جوان است.چون دانشگاه فقط مدرک می‌دهد و برای کاریابی در سینما چندان کاربردی ندارد و مثلا بیشتر به درد استخدام در وزارت ارشاد و تدریس در همان دانشگاه هنر می‌خورد که البته وزارت ارشاد که خودم هم مدتی در آنجا بودم به راحتی استخدام نمی‌کند.درباره پارتی هم که پرسیدین،من مفصلا در این باره در صفحه قبل همین تاپیک به عزیز دیگری توضیح دادم و لطفا آن را بخوانید.نمیشود گفت بدون آن اصلا نمی‌شود کاری کرد،ولی به هر حال کارتان سخت می‌شود.

چطوری میتونیم وارد سینما بشیم و کارگردان شیم؟حتما باید با پارتی بازی باشه و بدون پارتی نمیشه؟کارگردا ...

اینکه پرسیدین کارگردان خودشم باید فیلم بازی کند،خیر همچین مساله ای نیست.کارگردان باید بتواند یک گروه چهل،پنجاه نفری را اداره کند و از تمام قسمتهای سینما مثل بازیگری ،فیلمبرداری،فیلمنامه،صدابرداری،تدوین،طراحی صحنه و...اطلاع داشته باشد، ولی لزومی ندارد که حتما خودش هم بازی کند.

درباره هنرستان هم که پرسیدین من واقعا اطلاعی ندارم.چون بیش از بیست سال از زمانی که کنکور هنر دادم می‌گذرد و در آن زمان من دیپلم تجربی داشتم و دیپلمه های تجربی و ریاضی هم علاوه بر دیپلمه های هنر می‌توانستند در کنکور هنر شرکت کنند.چند سال بعد از آن اگر اشتباه نکنم گفتند که فقط دیپلمه های هنر می‌توانند در کنکور هنر شرکت کنند. به هر حال از هنرستان متاسفانه  اطلاعی ندارم  و به نظرم بهتر است که از خود مسئولان هنرستان یا فارغ التحصیلان هنرستان‌ها بپرسین.باز اگر موردی بود در خدمتتان هستم.

درباره هنرستان هم که پرسیدین من واقعا اطلاعی ندارم.چون بیش از بیست سال از زمانی که کنکور هنر دادم می ...

مهاجرت با این رشته چطوره؟برای شروع باید چه مهارتهایی رو بلد باشم و لازمه براش کلاس اموزشی هم برم؟درامد این رشته چطوره 

مهاجرت با این رشته چطوره؟برای شروع باید چه مهارتهایی رو بلد باشم و لازمه براش کلاس اموزشی هم برم؟درا ...

اینکه پرسیدین مهاجرت با این رشته چطوره ،بستگی دارد که به کدام کشور میخواهید مهاجرت کنید.مثلا اگر می‌خواهید به آمریکا مهاجرت کنید که اصلا مدرک ایران را قبول ندارد.چون یکی از بستگان ما چند سال در آنجا به دانشگاه سینمایی هالیوود رفت و بعد مشغول به کار شد.در حالی که اگر مدرک از ایران میبرد را طبعا آنجا قبول نمی‌کرد و طبیعتا برای مهاجرت باید اولا شرایط مهاجرت را داشته باشید و بعد هم زبان انگلیسی شما قوی باشد که بستگان ما این شرایط را داشت.درباره مهارت هم که پرسیدین برای کارگردانی باید در مرتبه اول فوق العاده پررو باشید و بعد هم به تمام زمینه های سینما اشراف داشته باشید و قطعا هم باید کلاس آموزشی بروید.بهترین راه شروع هم همانطور که قبلا عرض کردم شروع از انجمن سینما جوان است.چون دانشگاه فقط مدرک می‌دهد و برای کار پیدا کردن کاربرد چندانی ندارد.درباره درآمد هم پرسیدین تهیه کننده با افراد قرارداد می‌بندد و معمولا طی سه چهار قسط دستمزد پرداخت می‌شود و معمولا از ماهی چهار پنج میلیون شروع میشود و به تدریج که کیفیت کارتان را به تهیه کنندگان و کارگردانان اثبات کردید و در سینما جایگاه پیدا کردید افزایش می یابد.باز اگر نکته ای داشتید در خدمت هستم.