2777
2789
عنوان

به نظرتون بهترین کتابهای ژول ورن کدامها هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم،خوب هستید؟ببخشید چون من درگیر جشنواره و ساخت مستند هستم کمتر وقت میکنم به سایت بیایم و دی ...

بیشتر مد نظرم فیلمنامه نویسی هستش،چپن چاپ کتاب هم هزینه بر هست و هم من اشنایی در این موررد ندارم

حقیقتااا از همون روز هست که منتظرم جواب بدید،چون هیچ پشتوانه یا کسی رو ندارم که کمکم کنه،و تحقیقات ه ...

راستش این را که شمامیگویید من تا به حال نشنیدم که فیلمنامه بنویسید و مثلا در کشور ترکیه بتوانید ارائه بدهید.البته یک نکته ای هم بگویم که به طور کلی ترکیه صنعت سینما و سریال چندان پیشرفته ای ندارد که مثلا فیلمنامه نویسی در آنجا امتیازی محسوب شود.چون سریالهای ترکیه غیر از ایران وکشور خودشان هیچ طرفدار دیگری در هیچ جای دنیا ندارد.مثلا یکی از بستگان ما برای ادامه تحصیل به دانشگاه سینمایی در آمریکا رفت و  لیسانسش را در آنجا گرفت و بعد وارد هالیوود شد و پیشرفت کرد.(البته پدر و مادرش هم بسیار پولدار بودند،چون همانطور که میدانید تحصیل در آنجا بسیار هزینه زیادی دارد)خب این یک امتیاز بسیار مهمی بود و کلی توانست با مدرکش در آمریکا و هالیوود پیشرفت کند.به طور کلی عرض من این بود که اولا این مورد را که شما گفتید من تا به حال نشنیدم.ثانیا درصورت انجام شدن آن هم ترکیه کشور مهمی برای پیشرفت محسوب نمی‌شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر مد نظرم فیلمنامه نویسی هستش،چپن چاپ کتاب هم هزینه بر هست و هم من اشنایی در این موررد ندارم

نکته ای دیگری هم که خدمتتان عرض کنم درباره فیلمنامه نویسی است که اشاره کردید.من در صفحه اول همین تاپیک سه کتاب بسیار خوب را درزمینه فیلمنامه نویسی معرفی کردم و پیشنهاد میکنم که آنها را تهیه و به دقت مطالعه کنید.مطمین باشید که مطالعه آنها به شما در نوشتن فیلمنامه کمک می‌کند.

راستش این را که شمامیگویید من تا به حال نشنیدم که فیلمنامه بنویسید و مثلا در کشور ترکیه بتوانید ارائ ...

ترکیه یک مثال بود،میخواستم ببینم آیا ممکن هست چنین چیزی، که مثلا در کشور همسایه هم دیده شد،یا اینکه مشغول به کار شد،وگرنه متوجه هستم که چندان پیشرفتی در زمینه فیلم سازی ندارند که جهانی تماشا شوند،صرفا به این موضوع فکر کردم که برای مثال در چنین کشور هایی که کمی با فرهنگ انها اشنا هستم،ممکن هست که بشه مشغول به کار شد یا اینکه استقبال بشه از فیلمنامه هام«البته این رو بگم که من تازه دومین فیلمنامه رو دارم مینویسم و تو شهر خیلی کوچیکی هستم،اینکه در صنعت فیلمسازی این کشور ها مثل ترکیه راه پیدا کنم،بعد شاید بشه زمینه ترقیم گسترده تر بشه»این رو هم ذکر کنم که اصلا نمیدونم کجا فیلمنامه هایم را ارسال کنم ودیده بشم

نکته ای دیگری هم که خدمتتان عرض کنم درباره فیلمنامه نویسی است که اشاره کردید.من در صفحه اول همین تاپ ...

بغیر از اصول فیلم نامه نویسی،چه طور متوجه بشم استعداد دارم یا که آنقدر هم بی نظیر نیستم

راستش این را که شمامیگویید من تا به حال نشنیدم که فیلمنامه بنویسید و مثلا در کشور ترکیه بتوانید ارائ ...

بنده تحصیلاتم تا دیپلم هست،وبیست سالمه، اما در نوشتن و بیان احساسات و.... خوبم،تحصیلات خیلی مهم هست؟بیخیال بشم:)چندین سال هست که می نویسم،اما جدی نبود برام،چند ماه هست که مصمم شدم،رایط رقتن به دانشگاه ندارم فعلا