2777
2789
عنوان

به مشورتتون نیاز دارم

241 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من پنج ساله که دارم با خانواده ی شوهر داخل یه اتاق زندگی میکنم با پدرشوهرم مشکل پیدا کردیم از همون اول اذیت میکرد ولی الان دیگه غیر قابل تحمله شوهرم یه پراید داره منم یکم طلا که با فروششون میتونیم یه خونه کرایه کنیم و خودمون رو سر و سامون بدیم شما جای من بودین چکار میکردین؟؟؟اینم بگم ما خرج خورد و خوراک نمی‌دیم پدرشوهرم هم خیلی کمکم کرده تا الان ولی خب اذیتیم خونشون هم خیلی شلوغه هی یکی میده یکی میاد

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

بنظرم   ی خونه بگیرین و مستقل بشین 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل شو هم از نظر روحی ارامش پیدا میکنی هم شوهرت بفکر خرید خونه میفته...همین الان اگه مستفل نشی شوه ...

صددرصد اینو‌که مطمعنم هر چی خدا بخواد 

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏