2777
2789
بهههه سلام سلام خاله بزغاله بچه داری خاله بزغاله؟..💃💃💃. عه ببشید سیمام قاتی کرد خوش اومدی احو ...

ممنون😂😂😂

جسمیم عالییییییی

روحیم راستش بدتراز اونی که بتونی فکرش. رو بکنی😜😜🤗😫😫

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا عزیزجان؟😕🙁

مشکلاتم زیادند

و دردام بیشتر از سنمه 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
مشکلاتم زیادند و دردام بیشتر از سنمه 

واقعا متاسفم😔

ایشالا همه مشکلاتت حل میشه غم به دلت راه نده

خواستی دردودل کنی هسیم حداقل هرچقدرم بد باشم  تنها خوبیم اینه ک راز دار خوبیم 🙃

چندسالته گلی؟

به هیچکس نیازی ندارم.....
واقعا متاسفم😔 ایشالا همه مشکلاتت حل میشه غم به دلت راه نده خواستی دردودل کنی هسیم حداقل هرچقدرم ب ...

ممنونم عزیزم قربونت ولی عادت ندارم درد و دل کنم همشو تو. خودم میریزم و فقط با اهنگ حالم خوب میشه

۱۶

ممنونم عزیزم قربونت ولی عادت ندارم درد و دل کنم همشو تو. خودم میریزم و فقط با اهنگ حالم خوب میشه ۱۶

اینکه تو خودت میریزی هم خوبه هم بد

اونقدری تو خودت نریز که دردات بزرگتربشن

منم اهنگ گوش میدم غصه هام یادم میره

اینکه تو خودت میریزی هم خوبه هم بد اونقدری تو خودت نریز که دردات بزرگتربشن منم اهنگ گوش میدم غصه ه ...

نمیشه.  نمیدونم چرا نمیتونم به کسی بگم دست خودم نیست

من فقط با اهنگای فرزاد فرزین اروم میشم

ببخش گلم تاپیکتو خراب کردم شرمنده نمیخواستم اینجوری بشه

حالا ولش دردام زیادند تمومی ندارند حرفشو نزن

نمیشه.  نمیدونم چرا نمیتونم به کسی بگم دست خودم نیست من فقط با اهنگای فرزاد فرزین اروم میشم ...

نه باو گور بابای تاپیک تو خوب باش🙂

فداسرت  اجی😘

نه باو گور بابای تاپیک تو خوب باش🙂 فداسرت  اجی😘

فداتشم