2777
2789
عنوان

پیچیدن بند ناف هفته ۳۳بارداری

684 بازدید | 34 پست

خانوما دیروز تو سونو بهم گفت یه دور دور گردن بچم پیچیده گفت نگران نباش دکترمم گفت نگرانی نداره فقط مواظب حرکتاش باش از دیروز تا حالا کارم شده گریه توروخدا اگ کسی اینجور بوده بگه بهم

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه واسه چی اخه

پسرمنم دور گردنش پیچیده بود طبیعی هم دنیا اومد نترس 

بندناف حالت لیز ماننده بچه رو خفه نمیکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نگران نباش عزیزم به جاری من گفته بودن تا دور پیچیدن بند ناف اشکالی نداره ضمننا جنین کوچولو هنوز مش ...

بچم وزنش دو کیلو بود همه چیش خوب بود فقط بند ناف غم بزرگی برام شده،دکترمم گفت سزارین میکنم 

عزیزم مامانم سر داداشم چند بار این اتفاق براش افتاداگه چند دور باشه با ماساژ باز میکنند‌.فقط احتیاط ...

انشاالله عزیزم خیلی رعایت میکنم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شد 

گریه واسه چی اخه پسرمنم دور گردنش پیچیده بود طبیعی هم دنیا اومد نترس  بندناف حالت لیز ماننده ...

واقعا؟پس چرا بعضی ها میگن بچه ما خفه شد مرد😭اینا منو نگران میکنه سه چهار هفته بگذره زایمان میکنم