2777
2789
عنوان

بچه ها من در شرف ازدواج با یه پسر اهل قم هستم میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 65 پست
عزیزم اینو بخون سوالاشو ازش بپرس  مشاوره هم حتما برید https://www.mmsiz.com/سوالات-مهم-ازدوا ...

ممنونم عزیزم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
اصالتشون اراکیه:)) حالا در حد ی حرف ساده بود شایدم وقتی با خانوادم صحبت کنن قانع بشن  من اصلا ...

ببین مهربونی اون واست نون و اب نمیشه بخدا جدی میگم...قم زندگی کردن سختههههههههههه به شدت--خرشون از پل که میگذره از اون مهربون بودن چیزی نمیمونه

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بچه ها من خودم معتقدم باید کنار اومد توی این وضعیت نابود مملکت 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
با حرفت خیلی موافقم  من خودم جزو ساده ترین های شهرمونم چ از نظر تیپ و خرید و هزار جور دیگه بع ...

چرا فکر میکنی چون الان مهربونه بعدش رنگ عوض نمیکنه؟؟؟

مگه زیر یک سقف رفتی باهاش یک ماه زندگی کردی؟؟؟

مردا همشون اول اینطورین مهربون آقا با منطق

بعد ک ... از پل گذشت باورت نمیشه این همون بود ک سنگشو ب سینه میزدی

من خودم راه دور ازدواج کردم .... 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
ببین مهربونی اون واست نون و اب نمیشه بخدا جدی میگم...قم زندگی کردن سختههههههههههه به شدت--خرشون از پ ...

خدای من🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️

اصالتشون اراکیه:)) حالا در حد ی حرف ساده بود شایدم وقتی با خانوادم صحبت کنن قانع بشن  من اصلا ...

فکر نمیکنم مال خود اراک باشن،حتما حتما بیشتر باهاش اشنا شو وپیش مشاورم برید،خواهش میکنم جدی بگیر حرفامو،اگه ازلحاظ حجاب واینا باز میپوشی،توی خیلی قسمتهای شهرقم احساس راحتی نداری

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
با حرفت خیلی موافقم  من خودم جزو ساده ترین های شهرمونم چ از نظر تیپ و خرید و هزار جور دیگه بع ...

عزیزم بنظر من که بااین اقا ازدواج نکن و همه جا تیکه های سنگین با اقاس

و اینکه بابات پولداره دلیل نمیشه باید کل جهیزیه رو خودت بخری داره ازهمین اول زرنگ بازی درمیاره و از احساس و علاقه ت سواستفاده میکنه بگو خونه بخر منم کل جهیزیه رو میخرم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
چرا فکر میکنی چون الان مهربونه بعدش رنگ عوض نمیکنه؟؟؟ مگه زیر یک سقف رفتی باهاش یک ماه زندگی کردی؟؟ ...

نمیدونم چی بگم 

ما هنوز دوستیم و حداقل باید یسالیو تو اشنایی باشیم مخصوصا ک راه دوریم

نمیدونم چیکار کنمباید از همین الان شرط بزارم ک قم نمیام و اینا؟

سلام استارتر مگه تو چند سالته؟ بابا اینا که فقط دارن زرنگ بازی در میارن! من خودم شمالیم ! تو خودت روت میشه به فامیل بگی اینا برام نقره خریدن؟ 

بخدا منم سر حلقه و لباس و مراسم کوتاه اومدم ولی بعدش بشدت پشیمون شدم ، زنی که خرج داره ارج داره ، اگه انقد همه چیز و دم دستی و راحت بگیری میشی یه آدم دم دستی 

خیلی خوشبحالشون نمیشه؟ نه جهیزیه نه طلا؟ 

الان و در نظر نگیر ، شاید حال و هوای ازدواج بیفته سرت و به کم قانع بشی ولی بعداً افسوس میخوری

نه واقعا مطمئن نیستم ولی پسر خوب و مهربونیه  و مطمئنم من رو هم درک میکنه مثلا اگه بخوام جهازم ...

بهش بگو اگر ما بیشتر هزینه کنیم توهین به شماست و از اقتدار یه مرد دوره برای اینکه تفاوتی نباشه و توهین به همدیگه نباشه همون مقدار که برای عروسی و خونه هزینه کنین من برای جهیزیه هزینه میکنم ببین قبول می‌کنه ؟ 

اون بره سرویس نقره بگیره تو بری یخچال پنجاه میلیونی بخری احمقانه ست 

ببین من خودم به خداوندی خدا درگیر مادیات نبوده و نیستم کل عروسی من با بیست میلیون جمع شد انقدر که من کم توقع ام ولی خانواده شوهرم از این بچه زرنگ بازیا هرگز در نیاوردن هنوزم که هنوزه مادرشوهرم میگه من ناراحتم که توی عقدت عید ها هیچی برات نخریدم زیر لفظی نخریدم و فلان کمترین اهمیتی برام نداشت و نداره 

شوهر من چهارصد هزار تومن پول توی جیبش بود بهش بله گفتم و دو تایی کار کردیم ولی مهم اینه طرف مقابل بچه پررو نباشه سر خریدن جهیزیه بگه صفر تا صد تو باید بخری اون وقت به جای سرویس طلا بگه نقره می‌تونه بگه من معتقدم زندگی مون رو ساده شروع کنیم نه به خانواده من فشار بیاد نه به تو کمک میکنیم هر چقدر در توانمون هست جهیزیه رو با هم می‌خریم شما هم کمک کن توی مخارج عروسی و منزل مراعات کن یه خونه کوچیک بگیریم نیاز به یخچال ساید نیست یه یخچال کوچیک هم برای زندگی دو نفره جواب میده مبل نمی‌خواد بخری 

میفهمی چی میگم؟ 

مهم اینه که اون ازت توقع نداشته باشه نه اینکه بیاد دست بذاره روی دختری که می‌دونه باباش جهیزیه خوب میده بهش بعد بیاد بچه زرنگ بازی در بیاره

ببین مهربون بودن کافی نیست باید عقایدتون به همدیگه بخوره بعدم از شما به اون سرسبزی میخوای بیای قم زندگی کنی؟ یدونه پارک درست حسابی نداره میپوشی تو اون شهر من از تهران میرم قم کلافه میشم بعد از شمال به اون سرسبزی بری قم قطعا افسرده میشی 

بعدشم قمی ها حجابشون با شمالیا فرق داره فرهنگشون آزادیشون کلا به مشکل میخوری 

یه مرد باید اولش تمام تلاشش رو بکنه بهترین ها رو برای زنش فراهم کنه نه اینکه همون اول کاری بگه نقره میخرم برات 

پس فردا تو خرید لباس و چیزای مختلف راحت میگه ندارم یا نمیخره یا بی کیفیت و ارزون ترینش رو میخره 

همه اولش مهربونن احساسی تصمیم نگیر عاقلانه به قضیه نگاه کن ببین به نظر خودت عقلت میگه بالای 90 درصد شبیه همدیگه اید؟ اگه آره که مبارکه اگه نه ردش کن بره 2 ماه بعد عروسیت پشیمون میشی دیگه فایده نداره

سلام استارتر مگه تو چند سالته؟ بابا اینا که فقط دارن زرنگ بازی در میارن! من خودم شمالیم ! تو خودت رو ...

اخ چقدر موافقمممممممممممممممممم باهات

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
نمیدونم چی بگم  ما هنوز دوستیم و حداقل باید یسالیو تو اشنایی باشیم مخصوصا ک راه دوریم نمیدونم ...

فکر کن از شمال پاشی بری قم 

وای دقیقا مثل من ک از کرمانشاه اومدم خوزستان عین جهنم.

ازدواج راه دور خونواده شوهر هم دخالت کنن شوهرتم بچه ننه  .بخدا انگار دور از جونت واسه خودت قبر کندی.

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
فکر نمیکنم مال خود اراک باشن،حتما حتما بیشتر باهاش اشنا شو وپیش مشاورم برید،خواهش میکنم جدی بگیر حرف ...

خودش میگه تا حد امکان قم زندگی نمیکنیم 

خودش هر دفعه میگه قم جهنمه از همه نظر 

حتما پیش مشاور میریم عزیزم چشم

تازه اولشه بخدا 

ولی من تا نتونم با همه چی ارتباط برقرار کنم قبول نمیکنم

خودش میگه تا حد امکان قم زندگی نمیکنیم  خودش هر دفعه میگه قم جهنمه از همه نظر  حتما پیش ...

همه چیو قطعی کن از اول،افرین،بخدا من قصد بدی ندارم چون خودم این روزا رو کشیدم نمیخوام مثل من بشی،سعی کن بیاریش شهرخودتون یا یه شهرسوم،خوشبخت بشی 😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹