2777
2789

من خودم شمالی هستم 

آقا ترک قم 

من خودم از بحث جهیزیه این چیزا واقعا بدم میاد و احساس خوبی ندارم به اینکه کی چی بگیره 

ولی اینا یکم عجیبن 

مثلا میگن کل جهاز با خانواده عروسه 

در صورتی ک اینجا کالاهای بزرگ با داماده و بقیه چیزا با عروس

نمیدونم چقدر تفاوت فرهنگی میتونه اذیت کنه مارو 

یا مثلا چون یارم وضعیت متوسطی داره میگه میتونیم به جای طلا یچیز سبک تر مثل نقره بگیریم

من واقعا نمیدونم دارم چیکار میکنم و آیا باید کوتاه بیام یا ن

چون خیلیا رو دیدم میگن اگه از اول توی همچین شرایطی طرف رو درک کنی بعدها برات ارزش قائل نمیشه

میشه کسایی ک تجربه این چنینی داشتن بهم بگن

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

ترک های قم جهاز وسایل بزرگ با پسر هست .

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمتر از اینا تفاوت فرهنگاتونه مطمینی از این لحاظ شبیهین؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹