2777
2789

من ازبیکاری دارم افسرده میشم خسته شدم 

میخوام برم خیاطی یادبگیرم نمیدونم کدوم دوره روشروع کنم نازکدوزی بدون الگو باالگو ضخیم دوزی ... هزارتاشاخه هست ازهرکدوم‌هم میپرسم رشته خودشونوغالب میکنن توروخدا اگه اطلاعاتی دارین بگین براشخص مبتدی چی روشروع کنه وچرخ اگه بخرم چه چرخ خیاطی خوبه که بعدا هم بتونم باهاش کارکنم مثلا کارای بیرون بر یاراسته دوز واین چیزا الان هست ...ممنونم ازلطفتون

☹☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه من تریکو دوز و گاهی لی دوزی میکنم تیراژ بالا ۱۹ سالمه ماهی ۵ ملیون درامد دارم

ممنونم ازلطفت میشه بگی من چجورشروع کنم شمااول خیاطی یادگرفتی یارفتی اونجایاددلدن

☹☹

من اصلا کلاسی نرفتم تو تاپیکام توضیح دادم هست  با ی کانال تل گرام شروع کردم  میدوزم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
عالیه من تریکو دوز و گاهی لی دوزی میکنم تیراژ بالا ۱۹ سالمه ماهی ۵ ملیون درامد دارم

تریکودوزی چی هست میشه بهم بگی من میتونم مستقیم برم سراغش که به درامدبرسم؟

☹☹
ممنونم ازلطفت میشه بگی من چجورشروع کنم شمااول خیاطی یادگرفتی یارفتی اونجایاددلدن

من والا کل خانوادم خیاطن خخخ ۱۸ سالم بود بابام نشوند منو پشت چرخ کار مردمم داد دستم از دوختن خرجکار شروع کردم نامزد کردم همچنان کمک بابا میدادم الان دارم طلاق میگیرم پیش پدرم حرفه ای چرخدوز شدم ماهی ۵ تومن هم‌میگیرم زیگزال دوزم بتونی راسته بزنی عالیه من میخام راسته یاد بگیرم

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜
منم دوسدارم بدوزم ولی هیییییچی بلد نیستم  حتی نمیدونم نازک دوزی چیه     میشه ی کم ت ...

نازک دوزی یعنی دوخت انواع پارچه های ساده

ضخیم دوزی هم دوخت پالتو و ایناست...

مثلا بری دوره نازک دوزی رو بگذرونی، الگو کشیدن و دوخت انواع مدل مانتو رو یاد میگیری !! 

خیلی خوبه من توصیه میکنم

تریکودوزی چی هست میشه بهم بگی من میتونم مستقیم برم سراغش که به درامدبرسم؟

اره باید بری یاد بگیری تریکو همین لباس خونگی که تن بچته خخخخ بزن گوگل ما تو کار پوشاک بچه ایم همین خونگیا  شلوار ۶ جیب با هودی ست .پیج کارامون و مبخای بهت بدم اما پیج دست من نیس دسن صاحاب کاراست من مزدی دوزش هستم .طرح لی هم گاهی میاریم اما جون سنگشور نشده رنگ میده ب دستامون اذیت میشیم

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜