2777
2789
عنوان

کسی پژو روآ داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21730 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلی تحقیق کردم اکثرا میگن بخاطر استحکام بدنه از پراید بهتره. ولی همونجور که گفتی شتابش کمتره.&nbs ...

شتاب بالا و بدنه ضعیف بدتر قاتل جونه. پراید ماشین جاده نیس. ولی خدایی تو روا حداقل جونتون درامانه. مخصوصا ما ک کلا اهل سفر زمینی بودیم خیلی خوب بود. دوگانه هم بود. خیلی از کشور رو باهاش طی کردیم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم مرسی از راهنماییهات😍

ان شالله هدجی خریدید، چرخش واستون بچرخه و خوش یمن باشه. ان شالله هم خدا ب مالتون برکت میده و چندسال دیگه بهترش میخرید. 🌹

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
 شتاب بالا و بدنه ضعیف بدتر قاتل جونه. پراید ماشین جاده نیس. ولی خدایی تو روا حداقل جونتون درام ...

چقدر عالی😍ما هم اهل سفریم. هرچند با همون پرایدم از شمال کشور به جنوب مسافرت داشتیم😂خدایی هنوزم باورم نمیشه با پراید این همه راه رفتیم😂

خداروشکر عزیزززم ایشالله همیشه سالم باشه😍

مرسی مهربون

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
سلام عشقم خریدین؟ اگه آره خوبه؟

سلام عزیزم. آره خریدیم‌. اسیرمون کرده همش خرج داره... البته شاید برای ما فقط اینجوری باشه. حواستون باشه شاسی ها گیربکسش سالم باشه. ما مجبور بودیم خریدیم.وگرنه اصلا پیشنهاد نمیدم چون لوازمشم سخت گیر میاد.

سلام عشقم خریدین؟ اگه آره خوبه؟

ولی با همه اینایی که گفتم امکان داره شانس شما خوب باشه و یه خوبش پیدا بشه براتون. همینطور که میبینی اینجا همه گفته بودن خوبه. اما واسه ما خوب نبود. تو این یکسالی که داریمش نزدیک ۱۵تومن خرجش کردیم بازم خرج داره هر سری.