2777
2789
عنوان

کسی پژو روآ داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21606 بازدید | 31 پست
ولی با همه اینایی که گفتم امکان داره شانس شما خوب باشه و یه خوبش پیدا بشه براتون. همینطور که میبینی ...

عزیزم اشکال ندارع من نگاه کردم اکثرا کارکرداش بالای ۲۰۰ بودن ک فایده نداره بنظرم پراید از همه تو این گرونی بهتره یا تونستم ک نمیتونم تیبا😉

سلام و درود این رو مینویسم برای اونایی ک میخان روا بخرند  خب ببینید دوستان روا ماشین خیلی خوبیه از لحاظ ایمنی خوبه شاسی هاش محکمه جاداره بزرگه موتورش قوی تر از پراید و خیلی ماشینای دیگست کلا همه چیز اوکیه نه واشر میزنه نه شاتون میزنه از مکانیکی هاهم بپرسید اینارو بهتون میگن چون خیلی خیلی کم پیش میاد اصن روا خراب شه از لحاظ موتوری!!! بعد بعضی ها میگن صداش زیاده و اذیت میکنه خب عزیز من تو نمیتونی 200هزار تومن هزینه کنی و نمد کاپوت روا بخری؟ 200هزار تومن هیچی نیست دیگه اونو نصب میکنی صداش خیلی کم میشه عایق خیلی مناسبیه برا گرما سرما و خیلی کم کردن صدا بهش کمک میکنه ک دیگه صدایی نیاید واقعا ماشین خوبیه تو این دور زمونه که ماشینای ایران خودرو ک بدنه و ایمنی ایی نداره

اینایی ک میگن ماشینای قدیم خرج دارن چرت میگن همه میدونن ماشین های قدیمی خیلی بهتره قرار نیست چون میگید قدیمه و دستت میره تو خرج مختص این نوع ماشینا باشه ک خودتون ازش بدتون میاد و کاری میکنید گاهی اوقات ی خانواده رو پشیمون کنید یزره فکر کنید خاهشا 

روا بخرید دوگانه سوز باشه که چه عالی 

نفروشید اصن تو این دوره خیلی کم پیش میاد روا بفروشن چون واقعا عالیه درادامه باید بگم سیستم تعلیق روا از 405 هم بهتره همچنین هندلینگ و صندلیش خیلی نرمه اونایی ک سوار شدن میدونن چی میگم برید باهاش دور کشورو بزنید عشق کنید 

خب امید وارم بدرد بخوره این نظر ما

بدرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.