2777
2789

کارش ازاده بدجور بدهی اوردیم،،من یه جفت گوشواره دارم دخترمم یه نیم ست و یه النگو که کلا همه ی اینا میشه حدود ۱۰یا ۱۲تومن

این اخلاقو نداشت که بیاد بگه بفروشم فک کنم خیلی تو فشاره

حالا تو دلم اشوبه اخه اون نیم ست رو واسه تولد دخترم گرفتیم منم فقط همون گوشواره رو دارم

از طرفی هم شوهرم تو فقط داشتنش واسمون هر کاری میکرد حالا موندم چی بگم بهش

دخترم دنیای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر ۱۰تا ۱۲م ناراحتی بخدا قسم ۳۶۸ گرم طلا براش فروختم همین ۵ماه پیش

منم تاحالا نزدیک ۲۰۰ گرم فروختم پارسال 

الان از خانوادش پول میخواد نمیره بگیره حداقل یه گوشواره بخرم 😓

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
بنام کی خرید؟

بجان بچم قسم بنام خودش تازه خونه قبلیمون ۳دونگش بنام خودم بود پدرشوهرم سر عقد بنام زد ک حدودا ۲تومن می ارزید اونم گرفت و بنام خودش اینو خرید هییی خواهرا فقط سرم کلا رفت الان تاپیک زدم و بخونید ببینید ب چیا فکر میکنم

بجان بچم قسم بنام خودش تازه خونه قبلیمون ۳دونگش بنام خودم بود پدرشوهرم سر عقد بنام زد ک حدودا ۲تومن ...

چرا انقد سادگی کردی خوب قبول نمیکردی 😓

اتفاقا تاپیک قبلتو دیدم بخاطر همین پرسیدم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

منم تموم طلاهام رو به خاطر قسط و بدهی هاش 9سال قبل فروختم، بیشترش هم مامانم خریده بود واسم

فقط حلقه ازدواجم رو دارم

هنوزم نتونسته واسم بخره

اما فدای سرش، مهم اینه که عاشقشم😊😊😊😊😅😅😂😂همیشه هم میگه بهترش رو برات میخرم😇😇😇