2777
2789
عنوان

به نظرتون خرگوش لوپ بخرم؟!!!

657 بازدید | 55 پست

سلام به عشقولیای علاقه مند به حیوانات😘😉

راستش یه چندوقتیه میخوام خرگوش بخرم.

لطفا کسی که تجربشو داره راهنماییم کنه

ممنون میشم

نگهداریش سخته؟

گاز میگیره؟

توانایی یادگیری دارن؟

چه نژادی بگیرم خوبه؟

به هیچکس نیازی ندارم.....

نژاد و اینا رو نمیدونم مهم اینه که خرگوش باشه😍😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرگوش عالیه بعد مدتی اینقدر بهش وابسته میشید که مثل عضوی از خونوادتون میشه واستون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

عمرشون کم نیست؟ اگه عمرشون کمه نخر. بدجوری وابسته میشی و اذیت میشی

توی یه سایتی خونده بودم که تا ۴ یا ۶سال عمر میکنن

منم روحیه خیلی حساسی دارم مطمئنن بهش وابسته میشم☹

توی یه سایتی خونده بودم که تا ۴ یا ۶سال عمر میکنن منم روحیه خیلی حساسی دارم مطمئنن بهش وابسته میشم☹

نخر.. نخر که دارم بهت میگم اشتباهه. خیلی اذیت میشی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
توی یه سایتی خونده بودم که تا ۴ یا ۶سال عمر میکنن منم روحیه خیلی حساسی دارم مطمئنن بهش وابسته میشم☹

سلام عزیزم من الان خرگوش لوپ دارم و سه سالشه انقد باهوشه واقعا، اسم خودشو بلده و جای دستشوییش البته مثل همه حیوانات دیگه ممکنه گاهی اوقات جای دیگه ای هم ادرار کنن در بعضی شرایط مثلا از سر استرس، ولی در کل خیلی تمیز و نازن و واقعا باهوش بهت پیشنهاد میکنم حتما یکی بگیری 😻😻

آها تازه شنیدم از بقیه خرگوشا بیشتر عمر میکنن و ده سال اگه اشتباه نکنم، خیلی هم اجتماعی هستن دوست دارن با خانواده باشن😁

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
نخر.. نخر که دارم بهت میگم اشتباهه. خیلی اذیت میشی

ولی اخه خیلی بانمکن

مخصوصا نژاد لوپ خیلی خوشکلن

تا ۱ ماه پیش عروس هلندی داشتم خیلی ناز بود فروختمش 😭😭😭😭الان دارم دیوونه میشم

سلام عزیزم من الان خرگوش لوپ دارم و سه سالشه انقد باهوشه واقعا، اسم خودشو بلده و جای دستشوییش البته ...

دوست من خیلی ممنونم از نظرت🥰

حتما یکی میخرم به نظرت خرگوش لوپ سفید بگیرم؟

میشه عکس خرگوشتو بفرستی؟

بعد اینکه چجور یادش دادی جای دستشوییشو یاد بگیره؟

منم خیلیی خرگوش لوپ دوست دارممم😍😭 اما میگن بدشانسی میاره☹ هر کی دور و برمون خرگوش داشت بدشانسی آورد😕من خرگوش میخااام😫😫

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
ولی اخه خیلی بانمکن مخصوصا نژاد لوپ خیلی خوشکلن تا ۱ ماه پیش عروس هلندی داشتم خیلی ناز بود فروختمش ...

.

من خودم حیوون دارم خیلی وابسته شم فکر نبودش دیوونم میکنه. شده عین بچم هرجا میرم نگرانشم. همش حواسم بهشه.. اینم بگم خیلی دوست داشتنین و انرژی مثبت. ولی خدای نکرده یه روز اگه نباشه منم دیگه نیستم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
سلام عزیزم من الان خرگوش لوپ دارم و سه سالشه انقد باهوشه واقعا، اسم خودشو بلده و جای دستشوییش البته ...

چجوری اسم خودشو بلده؟ میشه عکسشو بفرستی😍

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
ولی اخه خیلی بانمکن مخصوصا نژاد لوپ خیلی خوشکلن تا ۱ ماه پیش عروس هلندی داشتم خیلی ناز بود فروختمش ...

ببین بستگی داره تا 10 سال عمر میکنن ولی خب ممکنه زودتر بمیرن

بنظرم هر کسی یه عمری داره نمیتونی بگی چون ی روزی میمیره پس من باهاش وقت نگذرونم و دوستش نداشته باشم،10 سال هم بنظرم کم نیست آنچنان تازه همسترها که دو سال بیشتر عمر نمیکنن

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️