2777
2789
عنوان

به نظرتون خرگوش لوپ بخرم؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 55 پست
ی بار خواب دیدم خونه پر خرگوش شده راستش میترسم نتونم مراقبت کنم😂 خریدم ولی دقیق یادم نمیاد چند شای ...

😂😂😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
چه نازه😍 گلی قفسش همینقدر که تو عکس نشون میده کوچیکه؟ تو خونه آزاد نمیزاریش؟

این قفس کوچیک بود عکسشم مال روز اولیه که اومده بعدش براش قفس بزرگ گرفتیم و تو خونه آزاد بود یکم و بعدم که باردار شدم گزاشتمش تو پارکینگ کلا آزاده اونجا

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه آخه مستند دیده بودم کسایی که تو قفس نگه میداشتن جدا از اون اذیت شدن و ناراحتی خرگوشه، فرم ...

وای خدای من☹

چجور دلشون میاد

من تا الان هرچی حیوون گرفتم تو قفس نذاشتم 

به هیچکس نیازی ندارم.....
بچه ها اینکه میگن پریود میشه راسته؟ پریودیش مث آدماس؟ نر بگیرم خوبه یا ماده؟

ماده ها پریود میشن اما خیلیییی کمه درحد دو سه قطره خون که خیلی وقتا حتی نمیتونی ببینیش و قابل تشخیص نیست

همه ی حیوانات ماده پریود میشن

هرکدوم دوست داری ولی من شنیدم نر باهوش تره

به نظرم اگر جا و شرایطشو دارین جفت بگیرین که هم بچه بیارن هم تنها نباشن 

چون خرگوش سازگاری دراون حد با انسان نداره ممکنه احساس تنهایی کنه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
ماده ها پریود میشن اما خیلیییی کمه درحد دو سه قطره خون که خیلی وقتا حتی نمیتونی ببینیش و قابل تشخیص ...

خیلی ممنون از راهنماییت🥰❤❤

راستش مامانم با هجون یکیش هم مخالفه😂😂چ برسه به جفت

ایشالا همون یه نر میگیرم

به هیچکس نیازی ندارم.....
خیلی ممنون از راهنماییت🥰❤❤ راستش مامانم با هجون یکیش هم مخالفه😂😂چ برسه به جفت ایشالا همون یه نر ...

خواهش❤️

عه باش ولی حیف شد🙁

باهاش بازی کن تنها نباشه گوگولی پشمالو

خریدی تاپیک بزن عکسشو بزار😁