2777
2789
عنوان

به نظرتون خرگوش لوپ بخرم؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 55 پست
منم خیلیی خرگوش لوپ دوست دارممم😍😭 اما میگن بدشانسی میاره☹ هر کی دور و برمون خرگوش داشت بدشانسی آور ...

واقعا راسته؟

اخه من فکر میکنم اینا خرافاته

مگه میشه حیوون به این قشنگی ای که خدا افریده نحس باشه؟😕🙁

به هیچکس نیازی ندارم.....
منم خیلیی خرگوش لوپ دوست دارممم😍😭 اما میگن بدشانسی میاره☹ هر کی دور و برمون خرگوش داشت بدشانسی آور ...

من خرگوش دارم همه میگن نحسه و اینا و همش چرته از وقتی خرگوشم اومده کلی هم زندگیمون بهتره شده بچه دار هم شدیم نه که بگم به خاطر خرگوش بوده اینا ولی منضورم اینه که ربطی نداره به شانس

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اسم خودشو بلده؟ میشه عکسشو بفرستی😍

اسمشو بلده که یعنی احساسم اینه صداش میزنم گوشاشو میده بالا😂

ولی چیزی که خیلی برام جالبه اینه که وقتی مثلا میره دور سیم شارژر و اینا و میدونه نباید بره اونجا تا صداش میکنیم فرار میکنه که نگیریمش😂

الان عکسشو میذارم😘

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
من خرگوش دارم همه میگن نحسه و اینا و همش چرته از وقتی خرگوشم اومده کلی هم زندگیمون بهتره شده بچه دار ...

خدا کنه😍☹ آخه منم خرگوش میخااام ولی بقیه اقواممون همشون دچار حال بدی شدن

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

اگر شرایط نگه داریشو داری بگیر تویه جای تنگ نزار بخدا اذیت میشن😭

یکی بود تو یه قفس گزاشته بود بیچاره نمیتونست درست تکون بخوره

فعلا تصمیم برای خرید گربس اگر دعوا نکنن یه خرگوشم میگیرم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

حیوانات وسیله نیسن که ما بخریمشون جون دارن احساس دارن نباید بخری باید به سرپرستی بگیری

چون اونایی که از فروش حیوانات سود میبرن حیوانات رو تو شرایط افتضاحی پرورش میدن و اذیتشون میکنن و شما با خرید از این کارشون حمایت میکنید

کلی مورد هست که میتونید به سرپرستی بگیرید

من خرگوش دارم همه میگن نحسه و اینا و همش چرته از وقتی خرگوشم اومده کلی هم زندگیمون بهتره شده بچه دار ...

موافقم اینا همش خرافاته

خرگوش رو چند خریدی؟

میشه عکسشو بفرستی؟

اگر شرایط نگه داریشو داری بگیر تویه جای تنگ نزار بخدا اذیت میشن😭 یکی بود تو یه قفس گزاشته بود بیچا ...

نه من هم از اینکه حیوانات رو توی قفس نگه میدارن به شدت مخالم

من حتما ازادش میزارم چون خونمونوهم حیاط داره

فندق(عروس هلندیم☹😭)همیشه ازاد بود 

موافقم اینا همش خرافاته خرگوش رو چند خریدی؟ میشه عکسشو بفرستی؟

شوهرم برام کادو گرفت نمیدونم چقدر

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نه من هم از اینکه حیوانات رو توی قفس نگه میدارن به شدت مخالم من حتما ازادش میزارم چون خونمونوهم حیا ...

اوخی عروس هلندی داشتی😍

حرفم میزد؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
شوهرم برام کادو گرفت نمیدونم چقدر

چه نازه😍

گلی قفسش همینقدر که تو عکس نشون میده کوچیکه؟

تو خونه آزاد نمیزاریش؟