2777
2789
عنوان

بیاید سونوی جنینمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 46 پست
خیلی معطلی داره؟؟؟

ن بخاطر کرونا جمعیت کمیو داخل راه میده و نوبت میده بهشون دفعه اخر ک اسفنا بود رفتم خیلی خوب بود قشنگ سر ۴۰ دقیقه فرستاد داخل خداکنه ایندفعه هم اینجور باشه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
فدات اولاش عادیه مثل درد پریودی کم کم بری جلو تهوع اینا میاد سراغت بعد خوب میشی ب ماه من برسی یکم کم ...

کمر درد از دیرو یکم دارم کار خونه انجام دادم فک کنم فشار اومد بهم دو هفتس خونه طی نخورده 😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بخاطر کرونا جمعیت کمیو داخل راه میده و نوبت میده بهشون دفعه اخر ک اسفنا بود رفتم خیلی خوب بود قشنگ ...

اره من از معطلی بیزارم اینجا پیش ی ماما میرفتم همیشه خدا خلوت خخخ همسرم میگفت معلومه به درد نخوره 

کمر درد از دیرو یکم دارم کار خونه انجام دادم فک کنم فشار اومد بهم دو هفتس خونه طی نخورده 😥😥

نکنیا!!!!!!تو دیگ کلاااا نبایا دست ب جارو طی بزنی افرررین دختر خوب فلفل میریزم دهنتا😁تو در حد اشپزی واسه خودتو همسرت ظرف شستن واسه خودتو همسرت کار‌نن فقط یا گردرگیری میزا اینا.خمو راست اصلا نشو من خمو راست شوم طول سرویکسم کم شد..

مهمونی هم میری حق نداری بری ظرفاشونو بشوری سفره جمع کنیت خصوصا سه ماهه اول

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
اره من از معطلی بیزارم اینجا پیش ی ماما میرفتم همیشه خدا خلوت خخخ همسرم میگفت معلومه به درد نخوره&nb ...

خخخ😂😂اره شایدامیدوارم از لیدا راضی باشی😁منک خیلی دوسش دارم

نکنیا!!!!!!تو دیگ کلاااا نبایا دست ب جارو طی بزنی افرررین دختر خوب فلفل میریزم دهنتا😁تو در حد اشپزی ...

سعی میکنه همسرم کمک کنه ولی باب دلم نیس مخصوصا جارو زدناش😂😂😂 کلا بخواب اشپزی کنما هزار بار بشین پاشو میکنم انقدرم ظرف کثیف میکنم خخخخخ منم طول سرویکسم میگن ۳۲ کمه ولی خودم سردر نمیارم از اینچیزا یکمم شمال بودم راه خستم کرد 

سعی میکنه همسرم کمک کنه ولی باب دلم نیس مخصوصا جارو زدناش😂😂😂 کلا بخواب اشپزی کنما هزار بار بشین پ ...

تواخر کار میدی دست خودتا.گلم طول سرویکس خیلی خطریه خدایی نکرده برسه ب زیر ۲۸ باید سرکلاژ بشی.یکم این چندماه رو تحمل کن بچتو بعل بگیری بعد هرچقدر خواستی خونه تمیزکن😁اخه ماهت بره بالاتر طول یرویکست کمترم میشه بخاطر بزرگ شدن بچه

خخخ😂😂اره شایدامیدوارم از لیدا راضی باشی😁منک خیلی دوسش دارم

اره خداکنه برخوردش خوب باشه خیلی تاثیر میزاره روم سونوگرافی ک رفتم دکترش انقدر بیشعور بود همسرم میگفت صدا قلبش ضبط کن برام احمق میگفت بیا بخواب ببینم اصن چیزی وجود داره چیو میخوای ضبط کنی استرس که داشتم با حرفاش حالمو خیلی بدتر کرده بود 

اره خداکنه برخوردش خوب باشه خیلی تاثیر میزاره روم سونوگرافی ک رفتم دکترش انقدر بیشعور بود همسرم میگف ...

وا خاک برسرش.ن این خیلی خنده روعه حالا انشاالله اونروزی ک میری خسته نباشه یا پریود نباشه🤣😂ولی واقعا دکتر مهربونیه

تواخر کار میدی دست خودتا.گلم طول سرویکس خیلی خطریه خدایی نکرده برسه ب زیر ۲۸ باید سرکلاژ بشی.یکم این ...

چن باشه عادیه؟؟بخوام برم غربالگری نشون میده باز چنده؟؟قرصی امپولی چیزی نداره براش؟؟،

ولی این ایام عید خونه مادرم دست به چیزی نزدم نمیدونم چرا انقدر کم بود رابطم ربط داره؟؟

اوخ رابطه ام داری😂😂😂😂خدا نکشتت کلا ادم پر خطری هستیا😁سعی کن زیر ۳ ماه رابطه نداشته باشی. دکتر احمدیان کلا با ارضا شدن توبارداری ک از بیخ مخالفه دخولم میگ سعی کنید نباشه ک یوقن ب لکه بینی نیوفتید.ارضا باعث میشه دهانه رحم یکم تحریک بشه رحم انقباض پیداکنه.منک ب شخصه شیش ماهه هیچگونه رابطه و ارضا شدن ندارم

چن باشه عادیه؟؟بخوام برم غربالگری نشون میده باز چنده؟؟قرصی امپولی چیزی نداره براش؟؟،

اره نشون میده.بالای ۳۰ بدک نیست ولی بالای ۳۵ عالیه بالای ۴۰ محشره.من بالای ۴۰ بودم ولی یهو شدم ۳۴ بخازر تحرک زیادم تو عید.زیر ۲۵ سرکلاژ میشن

ن امپول نداره ایتراحتتو باید بیشتر کنی.باز برو دکتر ببین اون چی میگ

اوخ رابطه ام داری😂😂😂😂خدا نکشتت کلا ادم پر خطری هستیا😁سعی کن زیر ۳ ماه رابطه نداشته باشی. دکتر ا ...

چقدر خندیدم از دستت دختر بااین حرف زدنت 😂😂😂 دکتر گفته بود اشکال نداره منم دو بار داشتم 😥😥😥