2777
2789

سلام...اگر تو نماز درقنوت بگم بگم اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود وزیارت حرم کربلا فی الدنیا (((خدایا شفاعت امام حسین روز ورود قبر وزیارت کربلادردنیا نصیبم کن )))نمازم باطل میشه...چون میگن اعلام نیاز بجزاز خدا درنماز ،نماز روباطل میکنه...این دعا نمازمو باطل میکنه ...من نیازمو از خدا خواستم ....کسی که میتونه جواب بده ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

قنوت مستحبه و توش میتونی هردعایی بخونی

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

من گاهی میگم 

الهم ارزقنا زیارت الحسین فی دنیا و شفاعه الحسین فی الاخرت

چندسال پیش یه حاج اقای پیش نماز ذکر قنوتش این بود منم گاهی میگم

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

من خودم تو شرح حال عرفا خوندم که چندتاشون تو قنوت دعای اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن (دعای سلامتی امام زمان) رو میخونن،الان خودم قنوت اینو میخونم

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

هیچ مشکلی نداره

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

تو میگی خدایا شفاعت حسین ع رو شامل حال ما کن در روزی ک وارد قیامت میشم 

از خدا داری میخوای اولش خدایا اللهم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

چندسال پیش که خونه نداشتم تو قنوت رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین میخوندم

مجردیام دعابرای اینکه همسرخوب روزیم بشه میخوندم..خخخ

هرچیزی بنابه حال و شرایطت میتونی بخونی