2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده خودم در یک ساختمان

2655 بازدید | 68 پست

سلام عزیزان. وقتتون بخیر.

به مشاوره شما نیاز دارم واقعا . نمیتونم از شدت فکر بخوابم.

من و همسرم یه مبلغی پول داریم که قصد داریم باهاش خونه بخریم. از طرفی پدر و مادر خودم می‌خوان خونه بسازن. ما میتونیم پولمون رو ببریم تو ساختمون اون ها و یه جورایی شریک بشیم. البته دیگه پول زمین و پارکینگ و ... به پدرم نمیدیم. فقط و فقط پول ساخت رو بپردازیم. و خب اینجوری از لحاظ اقتصادی به نفع ما میشه. چون با پول خودمون خونه ی کوچیکتری میتونیم بخریم. ولی اینجوری ، با همون پول، خونه نوساز و بزرگتری خواهیم داشت.

از طرفی ، پدرم میخواد ساختمونش خصوصی باشه و اگر ما بخواهیم با اون ها باشیم، نمی‌تونیم واحدمون رو بفروشیم. چون پدرم نمیتونه بپذیره که غریبه ای تو ساختمونش باشه.

از طرفی من برام استقلال خیلی مهمه. دوست ندارم تو یه ساختمون باشم. البته پدر و مادرم اخلاقشون جوریه که اگه بهشون بگم برای روابطمون قانون بذاریم، وقت و بی وقت خونه همدیگه نریم و ... قبول میکنن و من هم باهاشون راحتم. ولی به هرحال یه چیزایی اجتناب ناپذیره. مثلا اگر مهمون بیاد خونه مادرم ، منم مجبورم برم دیگه. یا چیزایی از این قبیل. یا اگه من و همسرم بخواهیم مثلا نصف شب بریم یه دوری بزنیم، مامانم باید دائم نگران باشه که اینا کی برمی‌گردن و کجا رفتن و ...

حالا شما اگه جای من بودین چی کار میکردین؟

خونه بزرگتر و نوساز رو‌ ترجیح می‌دادین یا حفظ استقلال کامل زندگیتون؟ 

من دوست ندارم باهیچ اشنایی باشم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

با پولتون یه خونه کوچیک بخرین بدین اجاره 

بعد یه واحد از پدرتون رهن کنین بشینین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای من این شرایط پیش اومد واستقلال رو انتخاب کردم

چون میدونستم به مشکل خواهم خورد 

الان مستاجرم ولی راضیم که دوری ودوستی داریم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏