سلام عزیزان. وقتتون بخیر.
به مشاوره شما نیاز دارم واقعا . نمیتونم از شدت فکر بخوابم.
من و همسرم یه مبلغی پول داریم که قصد داریم باهاش خونه بخریم. از طرفی پدر و مادر خودم میخوان خونه بسازن. ما میتونیم پولمون رو ببریم تو ساختمون اون ها و یه جورایی شریک بشیم. البته دیگه پول زمین و پارکینگ و ... به پدرم نمیدیم. فقط و فقط پول ساخت رو بپردازیم. و خب اینجوری از لحاظ اقتصادی به نفع ما میشه. چون با پول خودمون خونه ی کوچیکتری میتونیم بخریم. ولی اینجوری ، با همون پول، خونه نوساز و بزرگتری خواهیم داشت.
از طرفی ، پدرم میخواد ساختمونش خصوصی باشه و اگر ما بخواهیم با اون ها باشیم، نمیتونیم واحدمون رو بفروشیم. چون پدرم نمیتونه بپذیره که غریبه ای تو ساختمونش باشه.
از طرفی من برام استقلال خیلی مهمه. دوست ندارم تو یه ساختمون باشم. البته پدر و مادرم اخلاقشون جوریه که اگه بهشون بگم برای روابطمون قانون بذاریم، وقت و بی وقت خونه همدیگه نریم و ... قبول میکنن و من هم باهاشون راحتم. ولی به هرحال یه چیزایی اجتناب ناپذیره. مثلا اگر مهمون بیاد خونه مادرم ، منم مجبورم برم دیگه. یا چیزایی از این قبیل. یا اگه من و همسرم بخواهیم مثلا نصف شب بریم یه دوری بزنیم، مامانم باید دائم نگران باشه که اینا کی برمیگردن و کجا رفتن و ...
حالا شما اگه جای من بودین چی کار میکردین؟
خونه بزرگتر و نوساز رو ترجیح میدادین یا حفظ استقلال کامل زندگیتون؟