2777
2789

نه خداییش دقت کردین عکس گزاشتن اینجا عینه پیاز داغه که هرچی بالای سرش وای میسی سرخ نمیشه. قاشقت میفته زمین خم میشی ورداری میای بالا جزقاله شده ؟

اوله کار میرسی. کلی وای میسی نمیزاره یه دقه میری تاپیک بقل میایی میبینی عکسو گزاشتنو دیدنو گفتنو شنیدن ۷۰ صفحه ام رد شده 🙌

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

من که کسی پست اول نذاره عمرا برنمیگردم ببینم دیگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا ۱۰۰ صفحه ام شده میرم میگردم. خدایا شفا بده

کم محلی کن تا عکس بیفته دنبالت😂

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من با لپ تاپ میام نی نی سایت  قدیما صفحه عکس بازی رو میذاشتم و چند ساعت از خونه میرفتم بیرون و ...

وای تو از بندگانه مقربه خدا هستی. خوشا به سعادتت خواهر

ما تو حسرته عکس داریم میسوزیم😁

وای تو از بندگانه مقربه خدا هستی. خوشا به سعادتت خواهر ما تو حسرته عکس داریم میسوزیم😁

من بزارم ببینی 😁

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️
صبرایوب داری؟😂 خدایا اینو بدون نوبت شفا بده گناه داره

الهی الهی 🤣🤣🤣

خابمم درست بشه زود بخابم شبا. خیلی ممنون اینم درخواست بزن 🤣