2777
2789
عنوان

وزن نی نی های نازتون تو یک ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 107455 بازدید | 39 پست
دوست عزیز

قلم ابگوشت بدون حبوبات اب انگورسیاه کاهو کله پاچه میگن شیر زیاد میکنه عزیزم.

منم نمیدونم شیرم کمه یا نه ؟

بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی رو امتحان کردم جز انگور سیاه ... اونم باید بگیرم بخورم شاید بیشتر بشه ... آرسین از گرسنگی گریه نکرده تا حالا ...کلا زیاد گریه نمی کنه ...خیلی آرومه ...از کجا بفهمیم شیرمون خوبه یا نه پس
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
مرسی سالی جون ... منم همینو می گم ..خیلی به آدم استرس می دن ... من داشتم باهاش بحث همینو می کردم که پسرم یک کیلو اضافه کرده نه 600 ... اینقدر بحث کردم که آخر گفت خانوووووووووووووم مگه اینجا قصابیه که سر 300 400 گرم گوشت چونه می زنی
مرسی سالی جون ...جیش که زیاد می کنه ...پی پی که دیگه نگووووووو... روزی 8 بار پوشک عوض می کنم ..فکز کنم شیرم خیلی چرب نیست ... ولی خدا رو شکر که تو رنج نرماله ...ممنونم از توجهت
ازشما مامان سپهردادی و مامانای دیگه هم تشکر می کنم
سلام
شقایق جون عصری پسرم بردم دکتر
وزنش3650بود

دکترگفت خوبه

گفت تو ماه اول بین 500تا700وزن میگیرن.

گفتم بیام بهت بگم شما هم مثل من از نگرانی در بیای
بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد
خدا رو شکر مامان سپهردادی ... پس زیاد نباید حساسیت به خرج داد ... باورت نمی شه از صبح اینقدر اعصابم خورد بود و فکر و خیال کردم که شیرم نصف شده ... هر چی می دوشم 50 cc هم نمیشه ... دیگه خودمو اذیت نمی کنم ... ممنونم ازت ...خدا نی نی تو واست حفظ کنه