حالتیه که ذهن بیداره و بدن ب خواب میره و میتونه آگاهانه بخشی از روحو جدا کرد و حتی جسم رو دید ترسناکه من تجربشو داشتم اتفاقی نبود خودم خواستم جدا بشه تو حالت فلج خواب شما چ تجربه ای ازش داشتید؟
عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار? بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسلهی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اما تو خوابم به حالتی رفتم که فهمیدم خوابم..همه چیو حس کردم بو و سرما و گرما و بارون..
عمیق تر از بختک
بابامو صدا کردم ازون دنیا اومد پیشم
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
همینجوری کخ گفتی. فقط انگار همزمان هم بختک تجربه مب کردم هم پرواز روح . به این حالت که وفتی خواب بودم روحم می دیدم که از بدنم جداس و هم چنین موجوداتی که می خواستن اذیتم کنن و هر بار که می خواستم برگردم تو بدنم و از اتاق خارج شم نمی شد خیلی حس بدی بود خیلی
من نصفه شب از خواب بیدار شدم تو حالت فلج خواب بودم قدم اولش اینه ک بدن خواب باشه مغز بیدار که فلج خواب همونه قدم دوم تمرینه ک حس میکنی داری از طناب یا نربون بالا میری و بدنت شروع میکنه به لرزش زیاد انگار به سیاهی نزدیک میشی
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
تو بختکت سعی کن بخوابی میری تو اون حالت..انقد خوبه
یع بار پرواز میکردم باد خنک و بارون میخورد تو صورتم
زیر پام جنگل بود 😍😍
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
همینجوری کخ گفتی. فقط انگار همزمان هم بختک تجربه مب کردم هم پرواز روح . به این حالت که وفتی خو ...
چجور موجوداتی؟
ینی یکی جلوتو میگرفت؟؟
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره