2777
2789
عنوان

به نظرتون داداش من نرماله ؟؟

501 بازدید | 18 پست

داداش من عجیب ترین آدمیه که تو عمرم دیدم

دوسال سربازی رفت کلی درس خوند  آزمون وکالت قبول شد ولی رفتارش اصلا مثل تحصیلکرده ها نیست به هر کی میگم داداشم وکیله باورش نمیشه صبح تا شب با دوستاش در حال خوشگذرونیه بابام براش دفتر گرفت هفته ای به روز به زور میره دفترش بیستو هشت سالشه ولی هنوز پول تو جیبی میگیره در حالی که اگه خودش کار کنه خیلی بیشتر از اینا درمیاره 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بهش میگم تو که نمیخواستی کار کنی چرا اینهمه درس خوندی میگه میخواستم پیش خودم شرمنده نباشم

لوس باراومده

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشم نمیخونم چرا وقتی میشه پول تو جیبی و دفتر آماده داشته باشم کار کنم؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
منم باشم نمیخونم چرا وقتی میشه پول تو جیبی و دفتر آماده داشته باشم کار کنم؟؟

آخه خیلی زحمت کشید تا آزمون قبول شد 

به این ادما میگن 

خوش گذرون

بیخیال

لوس

بی فکر و برنامه ریزی

از اول باید کار کن و درست بار میومد

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

به این ادما میگن  خوش گذرون بیخیال لوس بی فکر و برنامه ریزی از اول باید کار کن و درست بار ...

تو درس همیشه عالی بود ولی قدر خودشو نمیدونه

آخه خیلی زحمت کشید تا آزمون قبول شد 

پول تو جیبی رو نباید داد مجبور میشه کار کنه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.