2777
2789

ی دعایی ذکری 📿 میخوام برای حاجت محال... میخوام حتما حاجت روا بشم... ممنون میشم کمکم کنید.🙏🏻

🎀:ایشالا هرچی از خدا میخاین بهتون بده...🤲🏻🎁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله حق شناس شنیدم اگه همه چیشو رعایت کنی محاله حاجت نگیری خودم بارها معجزه شو دیدم از بقیه میخوام با توکل به خدا شروع کنم 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
چله حق شناس شنیدم اگه همه چیشو رعایت کنی محاله حاجت نگیری خودم بارها معجزه شو دیدم از بقیه میخوام با ...

زمان پریودی چی؟ میشه خوند؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

چند روز بخونم گلم؟ 

والا من ۴۰ روز نظر کردم ۳ روزه جوابمو داد عزیزم

خیلی اشک ریختم

اون ۷ روزشم کسی را نداشتم واسم بخونه به خدا گفتم دیگه میدونی پرید دسته خودم نیست خودت قبول کن. الهی شکر قبول کرد

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

نماز شب عالی هست

آیت الله قاضی میگن:دنیا میخوای نماز شب بخون

آخرت میخوای نماز شب بخون 

خوندنش هم خیلی راحته کافیه بیست دقیقه قبل اذان صبح بیدار بشی ☺️

زیارت عاشورا هم معجزه هست 

مثلاً چله ی ۴۰ روز بگیری

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)

اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)

۱۳۳ مرتبه 

من حاجت گرفتم ازش 

انشاالله تو هم حاجت روا بشی عزیزم❤😍🌸

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
نماز شب عالی هست آیت الله قاضی میگن:دنیا میخوای نماز شب بخون آخرت میخوای نماز شب بخون  خوندن ...

مامان منم همیشه همینو میگه میگه ابی که میخوری خدا خواسته که بخوری دنیا میخوای نماز شب بخون اخرت میخوای نماز شب بخون

منتظره معجزه خدام💞(تیکر بارداری نیست تیکر عشقه)❤️