2777
2789
عنوان

نمیتونم با نامزدم برم بیرون بیاینننن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=183882285]اگه سنت مناسبه عقد کن.اگه الان نمیگی متولد 86 ام[/QUOT نه ۸۰ ام😂😂ولی مامانم اجاز ...

عقد کنید اوضاع درست میشه.به مامانت بگو من چهار بار باید با این بیرون برم تا اخلاقاش دستم بیاد.رفتار ادم تو فامیل با رفتار زن و شو هری خیلی فرق داره

عزیزم یکم سنتون پایینه اونم مادره خب میترسه شیطونی کنید اتفاقای بدی بیفته 

بله سنمون کم هست ولی اخه واخه ی بیرون رفتن اونم دو سه بار در سال ک تازه خواهر زادشه چرا دیگه😩

اول این که نامزده رسمی یکساله ک شدیم. ولی مامانم خیلی الکی دلیل میاره

پس چه جوری همو بشناسین اه با هم نباشی نامزدتم راست میگه من قبلا مادر شوهرم عین بچه کوچولو ها دنبالمون بود زهر مارمون میشد الآنم ک دیگه بچه دارم از ذوق و شوق افتادم

بله سنمون کم هست ولی اخه واخه ی بیرون رفتن اونم دو سه بار در سال ک تازه خواهر زادشه چرا دیگه😩

منم مثل تو..دلم میخواد با نامزدم بریم بیرون..

ولی چ کنم نمیدارن..ایشالا زودی عقد کنیم شاید کوتاه اومدن..

پوکیدم تو خونه..خیبلی حوصلم سرمیره..اونم راهش دوره..

دلم براش میسوزه دوساعت راهو هرهفته بخاطر من میاد😔

منم مثل تو..دلم میخواد با نامزدم بریم بیرون.. ولی چ کنم نمیدارن..ایشالا زودی عقد کنیم شاید کوتاه او ...

عزیزم ایشالا حل میشه و میرین بیرون 

نمیدونم چرا خانواده ها هنوز فکرشون قدیمیه :(

عزیزم ایشالا حل میشه و میرین بیرون  نمیدونم چرا خانواده ها هنوز فکرشون قدیمیه :(

ایشالا شماهم‌ زودی برید سرخونه زندگیتون🥰😘

اره دقیقا..خیلیا دیدم اینجوری ان..به نظرم همه ی اینا فقط به ذات ادم بستگی داره..همین عروسمون مادرش والا سوادم نداره

چ پدر سختگیری هم داره ولی مادرش خیلی پشتش بود راحت باداداشم رفت وامد داشت..پدرشم یه چی میگف مادرش پستش بود

ن مثل مادر وخواهر من ک هنوز نرفتم منو از عالم وادم میترسونن..🤭🤣

ایشالا شماهم‌ زودی برید سرخونه زندگیتون🥰😘 اره دقیقا..خیلیا دیدم اینجوری ان..به نظرم همه ی اینا فق ...

ممنونم واسه دعای قشنگت . همچینین💕 

وای دقیقن منم اگه پدرم بزاره مامانم منصرفش میکنه😂