2777
2789
عنوان

برای خونه ۶۰ متری ۱۰۰ پول پیش کمه؟؟

192 بازدید | 21 پست

تو کرج جای نسبتا خوب میخوام چند تا واحد ۶۰ متری اجاره بدم نوسازه و تک خواب 

برای سال اول فقط پول پیش بگیرم از هر واحد ولی اجاره نگیرم ولی سال بعد مستاجر جدید بیارم و علاوه بر پول پیش یه مبلغ کم مثل ۶۰۰ ۷۰۰ هم اجاره بگیرم 

حالا با این توضیحاتی که دادم به نظرتون پول پیش ۱۰۰ ت خوبه یا زیاده و کسی قبول نمیکنه؟ 

مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاده به نظرم چه خبره  ادم نباید از خودش نرخ تعیین کنه  ما اصفهان خونه اجاره دادیم 120 م ...

جای خوبه کرجه اینجا 

تازه من کم هم گفتم 

الان آگهی های دیوار رو نصب کردم نگاه کردم بیشتر بود 

مهرشهر 

به نظرم قیمتش خوبه و شاید یه کم هم رو به بالا 

بازم از بنگاه بپرس 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍
جای خوبه کرجه اینجا  تازه من کم هم گفتم  الان آگهی های دیوار رو نصب کردم نگاه کردم بیشتر ...

دیوار که واقعا چرته هرکی هرچی دوست داره میزاره ..خوب ما هم انسانیم ..مستاجرها واقعا گناه دارن ..ما نباید دامن بزنیم این گرونیه..آخه خداوکیلی دارن زیر پله هم بالای 100 رهن میدن یا متراژ های پایین مثل لونه مرغ ..خودتون میدونید حالا