2777
2789

منم ی مدت پیش اومدع دوبارع 

باید برم دکتر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من دو سه روز زیر سینه چپم میسوزه گاهی اینجا از دوستی که کادر درمان بودن پرسیدم گفتن درد قلب به کتف و پشت میزنه بیشتر سمت جلو اگه درد بگیره زیر سینه از معدست و واقعا هم معده من نابوده هم اینکه برای عفونت شدیدی که داشتم یک ماه آنتی بیوتیک های قوی استفاده کردم هم اینکه بس که سه ماه چهار ماه رژیم سخت گرفتم و یکدفعه ول کردم و بی نهایت خوردم معدم رو نابود کرد، شابد واسه شما هم از معدتون باشه

منم از بس استرسو جوش وغصه دارم قلبم دردمیگیره یبارحمله بهم دس دادتایه مدت شوهرم خوب بود ولی دوباره ه ...

ما هم این چن سال همش بد شانسی میاریم دیگه خسته شدم

والا من دو سه روز زیر سینه چپم میسوزه گاهی اینجا از دوستی که کادر درمان بودن پرسیدم گفتن درد قلب به ...

منم اتفاقا هم از پشت و کتف درد دارم هم از جلو سینه 

مــردادى یعنــی داشتــن یه قلــ⁦♡⁩ـب مــهربـون امــا حســـاس♡⁩
منم اتفاقا هم از پشت و کتف درد دارم هم از جلو سینه 

آخه پشت و کتف هم داستان خودش  رو داره😑😑😑

من دوماه پیش یه درد وحشتناکی گرفت پشتم کتفم دست چپم تا زیر بغلم هم درد میکرد انقدر ترسیدم دکتر قلب رفتم اکو کرد تست ورزش گرفت گفت قلبت نیست،دکتر داخلی رفتم دو بسته قرص داد خوب شد

خیلی وقتا بخاطر مشکلات معده است

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...