2777
2789

نمیاره بعد امشب ی دستبند هم خریده آورده بود داشت پز میداد😑یعنی موندم از دست این آدمای دور خودم 

حالا شوهرم اصلا ب روی خودش نمیاره ولی خودم میخوام بگم به خواهرم اما نمیدونم چطوری چون خیلی وحشیه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۰ ملیونت را دوسال پیش داده بودی طلا الان دست کم۲۰۰ شده بود😅

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

شصت میلیون دو سال پیش چقدر ارزش داشت الان چقدر ارزش داره.مگه با خواهرت رودربایستی داری بگیر ازش

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

وحشی بود کاش نمیدادی.الان نگو میفهمه دسبند خریده حرصی شدی بزار دوهفته بگذره بهونه بتراش بگو ماشین خرابه یا اجاره عقب مونده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
وحشی بود کاش نمیدادی.الان نگو میفهمه دسبند خریده حرصی شدی بزار دوهفته بگذره بهونه بتراش بگو ماشین خر ...

این مشکلارو ندارم اخه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
وحشیه که وحشیه بگو پول رو بهت قرض دادم هدیه که ندادم

وای عالی بود 😆