2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی کمک پلیز😭

179 بازدید | 17 پست

ببینین من یک کانال دارم تو روبیکا خب 

خودم سرم خیلی شلوغه نمیتونم کانالم رو اداره کنم میخوام یک ادمین باشه فعالیت زیاد داشته باشه کارای که میگم رو انجام بده  کانالم داره کم کم عضواش رو از دست میده

برای همین میخوام کانالم جون بگیره و اینم بگم نقریبا من زیاد نمیتونم بیام چون کار دارم کسی هست؟؟؟؟؟بگه ایدی بدم تو روبیکا بهش شرایطش رو توضیح بدم

خانم گل اگه خونه دارین که یکم کارتون سخت میشه خانومای مجرد که وقتتون ازاد تره للطفا اگه میتونین قبول کنین اگه ببینم ادمین خوبی بود اکه خودش بخواد کلا مالکیت کانال رو بهش میدم

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کانال چیه ؟

کانال مذهبی هست اسمش تاـــشهادت هست

و فعالیت کانال بیشتر تلنگر

معرفی شهید 

پروفایل کذاشتن و.... اینا هست اها در ضمن بگم یک ادمین دیگه هم دارم کمک میکنه

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

@_emily_  

@gole_nargess  

@مائده6525221  

دوستای گل ببینین شما میتونین🤧🌺💜💖☺️🤩

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
در چ مورده؟

کانال مذهبی هست اسمش تاـشهادت هست 

تلنگر

معرفی شهید 

تیکه کلام

بیو

خاطرات شهید

پروفایل

اعمال روزای مختلف

گیف

عکس 

و اینم یگم شاید فک کنین تهیه اینا مشکله ولی من بهتون چند تا کانالم میدم برین از توش این مطالب پیدا میشه با هشتگ های کانال خودمون پستش کنین در ضمن این کانال هایی که میگم کپی کردن حلاله 

@_emily_     @gole_nargess     @مائده6525221     دوستای گل ببی ...

ممنون گلم

ممنون گلم

خواهش عزیزم🌺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیزم ❤️❤️❤️ نه من بلد نیستم متاسفانه 

سلام عه باش عزیزم... 💜

@_emily_     @gole_nargess     @مائده6525221     دوستای گل ببی ...

والا من تو کارای خودم موندم گل😬😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

والا من تو کارای خودم موندم گل😬😂

عههه😅😅😅😅بابا شما که مجردین🥺پس من چی بگم

عههه😅😅😅😅بابا شما که مجردین🥺پس من چی بگم

هیچی😁😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.